Publicitat
Comunicació · 16 de Novembre de 2016. 08:51h.

Pablo Iglesias també critica TV3

"Una televisió pública no ha de ser un instrument de propaganda governamental"

Pablo Iglesias també critica TV3

Pablo Iglesias

El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, s’ha queixat de TV3 a través del seu compte de Twitter on ha compartit un article de l’escriptora Emma Riverola a El Periódico crític amb la televisió pública.

“Si això és així és greu. Una televisió pública no ha de ser un instrument de propaganda governamental”, ha manifestat el líder de Podemos sobre la cobertura informativa d’un acte seu que va tenir lloc divedres.

Riverola recorda en el seu article que “divendres passat, davant de representants de 40 ambaixades, Pablo Iglesias va defensar la via del referèndum català” i remarca que “després dels sonats fiascos que ha tingut la internacionalització del procés, la notícia era rellevant”.

“Sorprenentment -lamenta-, els informatius de TV3 no ho van considerar així. El 'Telenotícies vespre' va dedicar gran part del programa a escalfar motors per a la mobilització de diumenge passat”.

“Es va recordar la detenció de l'alcaldessa de Berga, la querella contra Carme Forcadell, el 9-N… El relat, convenientment trufat de lloes a la democràcia i a la llibertat d'expressió, no va dedicar ni un minut a la posició d'Iglesias”, conclou l’escriptora.

Emma Riverola conclou que “TV3 va prioritzar la idea d'una Catalunya atacada, sense ningú que la defensi més enllà de l'Ebre. L'elecció no és intranscendent. Especialment si, més que solucions, el que es busca és alimentar un clima d'agitació permanent que consolida els mateixos de sempre en el poder”.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#12 Toni: , Barcelona, 16/11/2016 - 23:33

Escolta, Pablito. En quina TV surten els partidaris de la independència de catalunya? Todas las TV estanen contra del procés excepto un tv3, donde tambien salen cada dia ços contrarios de la independència. O eres un pardillo o quieres engañarte a ti mismo o adoptar una postura anticatalana. Igual q

#11 Joel, Bcn, 16/11/2016 - 17:47

A TV3 hi podreu veure sovint genteta com Martin Blanco, López Alegre i tutti quanti.
A cap TV espanyola, ni pública ni privada, hi podreu veure gent que opini a l'inrevés d'aquests.
Pablo, si veus només teles espanyoles ets una persona desinformada.

#10 Pepet, Sabadell, 16/11/2016 - 13:31

I això que aquest noi no crec pas que vegi gaire TV3. L'article de Riverola deu ser prou contundent i creïble.

#9 pepe..., andorra, 16/11/2016 - 13:08

q dicen q han escondido la momia de lenin pq los de podemos andan buscando repuestos.... Esto lo dice pq no la controla el, pq bien q le pidio al psoe TVE, interior y defensa, como hicieron los comunistas despues de invadir y ocupar media europa.

#7 Alejandro, Barcelona, 16/11/2016 - 11:03

Pablo, si esta crítica está dirigida a TV3 me sorprende viniendo de tí, pero chico, nunca es tarde para rectificar para llamar a las cosas por su nombre