Publicitat
Comunicació · 29 de Novembre de 2019. 13:47h.

"Panegíric" de TV3 a Tsunami

Núria Llorach al·lega que és per "posar llum a una entitat opaca"

"Panegíric" de TV3 a Tsunami

El diputat de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, ha denunciat el "panegíric" que TV3 va dedicar a Tsunami Democràtic en l'especial que 30 minuts va emetre el passat 17 de novembre i ha lamentat que presentés aquesta formació com "el paradigma de la democràcia".

El portaveu de la formació taronja ha criticat el "publireportatge" a una organització que "ha provocat el caos a Catalunya, generant copioses pèrdues econòmiques i materials, però sobretot sembrant el terror i la por entre els ciutadans muntant barricades, incendiant els carrers, llançant llambordes i altres objectes contundents als Mossos".

Nacho Martín Blanco ha afegit que "molts ciutadans van patir les conseqüències dels talls de carretera, els bloqueigs de l'aeroport de les vies dels trens... Això són delictes d'ordre públic". "Vostè creu que és normal aquest panegíric a TV3?", ha preguntat.

La presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, ha al·legat que el programa era per "posar llum sobre una organització opaca, oculta". "Dies de Tsunami es va fer amb la intenció de respondre què és, quins objectius té i amb quines accions espera aconseguir-los".

Finalment, ha dit que "l'aposta que va fer el director de TV3 i el 30 minuts va ser completament encertada" perquè el reportatge és "el tercer més vist en els darrers tres anys". "El hashtag #DiesDeTsunamiTV3 es va convertir en trending topic a Espanya", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Sergi Sergio, Barcelona, 29/11/2019 - 16:48

Opaca??? No, aixo no, tothom sap que el darrera movent els fils hi ha Fuigdemont i Torra.

#1 Trending topic, Barcelona, 29/11/2019 - 16:35

És inútil, ells sempre tindran la raó, la raó és d'ells, com els carrers. Estan per posar llum i a sobre trending topic a Espanya, cosa que no és d'estranyar; desperta la curiositat com els catalans cremen els carrers de les seves ciutats, es tallen les seves carreteres, asetjen la seva capital............., i orgullosos d'haver perdut la xavet