Publicitat
Comunicació · 25 de Juliol de 2014. 11:56h.

Parlon es queixa que a TV3 es parli d’un “únic tema”

Brauli Duart replica que el debat sobiranista “és el tercer tema”

La diputada del PSC, Núria Parlon, durant la sessió de control a la CCMA, ha instat el president de l’organisme, Brauli Duart, a introduir mesures de pluralitat en els mitjans públics. “El pluralisme no vol dir només els minuts de cada formació política, sinó temes diversos”, ha recordat.

En aquest sentit, ha assenyalat que “detectem que la majoria de programes es parla d’un únic tema de caràcter polític”. “Amb d’altres temes amb vessant sociològica hi ha mancances de cobertura”, ha lamentat, a més de posar com a exemple que “de la destitució del cap d’Urgències de la vall d’Hebron no es va dir res".

Duart ha replicat que “em sap greu que tingui aquesta percepció” i ha reivindicat que “el propi CAC per unanimitat” ha avalat el model de TV3. “Els propis catalans reconeixen que som plurals, els nostres informatius són líders”, ha manifestat.

Igualment, ha indicat que “segons el CAC el tema més tractat és la crisi econòmica”, seguit de "la crònica política internacional". “El debat sobiranista és el tercer tema”, ha assegurat, a més d’afirmar que els mitjans de la Corpo “són mitjans plurals i objectius com correspon”. Tot i això, Núria Parlon ha recordat que “el CAC només analitza els TN, hauria d’incorporar els programes de tertúlia i opinió”.

Parlon
Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#32 La "PLURALIDAD" de La "LEY del EMBUDO"..........., La "PLURALIDAD" del "EMBUDO"..........., 25/07/2014 - 22:53

1) Tv3 i CatR son tan "PLURALES", que...

2)...en una Comunidad Autónoma(=CATALUÑA),...

3)...donde MÁS del 60% de la población se expresa en ESPAÑOL,...

4)...tienen VETADA esta LENGUA, que, además...

5)...es OFICIAL en CAT...

.........................................................

#32.1 joan, bdn, 28/07/2014 - 09:41

Hi ha gent que no els agrada que es pensi, s'escrigui o es parli en català. La mateixa gent que no els agradava que es pensés, s'escrivís o es parlés.

#31 joan, sabadell, 25/07/2014 - 20:56

Jo ja mai miro tv3 com tampoc miro intereconomia ni escolto rac1 o la cope. Potser es mala sort pero sempre que la posava estaven parlant de la independencia, del franquisme, de la cadena humana, etc.

Son mitjans descaradament adoctrinadors. La unica diferencia es que un es public i els demes no.

#30 Amarileta, bcn, 25/07/2014 - 19:26

Mira, bonica: tens dotzenes i dotzenes de cadenes que parlen d'altres temes, i si tens TV per cable o fibra que et paguem amb els nostres impostos, en tindràs centenars... Bon vent!

#29 Nùria Callòn, Sta Coloma, 25/07/2014 - 19:16

No tinc opinió, ni temps per veure tele, però crec que la Parlona, d professió politica, arrima l'ascua a la seva sardina. I si hi ha tertúlies a les teles, els tertulians parlaran supose, dels temes del dia o del que els hi done la gana. Que vagi la Parlona a dir el que han de dir, o posar morrions

#28 Kropotkin, Vic, 25/07/2014 - 18:19

Los catalanes están adoctrinados: no tienen acceso a TV españolas y eso les impide formarse su propia opinión que...¡OH, WAIT!...TVE/Tele5/A3/Cuatro/LaSexta/13TV/Intereconomia...jua, jua, jua...os dejo, q hablando de Intereconomia ya sale el Rivera. Mejor hundidos!

#28.1 jfp, Vilanova, 25/07/2014 - 19:09

Perdona "Guapo" nos estamos desadoctrinando del franquismo, droga la cual muchos españoles todavía sois adictos. La desintoxicación y purificación de este puzzle mal hecho llamado España pasa por la separación de Catalunya. Recuerdo que toda la legalidad vigente proviene de este régimen autoritario