Publicitat
Comunicació · 3 de Juny de 2016. 09:45h.

Patrícia Gabancho demanava un escarni al propietari del Banc Expropiat

La tertuliana va informar que Manuel Bravo "té la oficina al Passeig de Gràcia"

La tertuliana de 8TV, Patrícia Gabancho, es va mostrar partidària dimarts passat, durant la tertúlia de 8 al dia, de fer un escarni al propietari del Banc Expropiat, Manuel Bravo Solano, i va facilitar a l’audiència la direcció del seu lloc de treball. Aquest escarni finalment es va produir ahir dijous.

Gabancho va assegurar que Solano “és un perla”. “És un tio que compra els locals de Gràcia de tres en tres i els revèn. És un especulador”, va indicar, a més d’acusar-lo de “compravenda de propietats de manera massiva i insistent”. Quan Josep Cuní va recordar que “li volen fer un escarni dijous”, la tertuliana va respondre “doncs que li facin, té la oficina al Passeig de Gràcia”.

Més tard va matisar que “jo no he dit que fos un delinqüent, he dit que és un perla”. “És una persona que no està aportant res positiu a la societat”, va sentenciar. Gabancho va reivindicar el dret “a criticar la manera en com aquest senyor fa els diners”. “És impresentable i asocial la manera que té aquest senyor de fer diners”, va afirmar.

Més d'un centenar d'okupes del 'Banc Expropiat' s'han manifestat la tarda d'aquest dijous pel Passeig de Gràcia i han realitzat pintades a les botigues. L'objectiu era arribar a les oficines que en aquest carrer té la família de l'actual propietari del local, Manuel Bravo Solano. Durant la marxa, han empastifat les botigues i el terra, i s'han pogut llegir missatges com “Bravo Solano ho pagaràs car”, “Solano culpable” o “Bravo Solano, fora del barri”.

Gabancho
Publicitat
Publicitat

70 Comentaris

Publicitat
#55 Pep, Madrid, 09/06/2016 - 16:35

Merci una vegada mes per defensa els interesos del sentir común nacho!

#54 Casper, Bcn, 05/06/2016 - 09:30

¿Alguien sabe si ya se han querellado contra esta tipa si el propietario del local, los comerciantes del Paseo de Gracia, la Fiscalía, Manos Limpias...?.

#53 Kropotkin, Vic, 04/06/2016 - 10:24

Porque Argentina nos envia a todos sus fascistas aqui? No se los podrian quedar ellos y soltarlos en la Pampa? Jua, jua, jua,...

#52 Casper, Bcn, 03/06/2016 - 22:33

Cuando Barcelona era una ciudad señorial, envidiada y foco del diseño del arte y de la modernidad en España, venían los escritores de latinoamerica como Vargas Llosa, García Márquez, Bolaño...y residían y respetaban el País que les acogía. pero estos moscardones neo artistas y chupones no respetan.

#52.1 Casper, Bcn, 03/06/2016 - 22:34

Y ya llega un momento que como esta pájara coacciona con publicidad a un ciudadano merece ser juzgada y condenada y sustituida su pena por la expulsión de España. Y santas pascuas, !! Basta YA exijo respeto a la Gabancho !!

#52.2 XMB, Barcelona, 04/06/2016 - 00:09

pues vamos mejorando, ahora viene Otegui y le reciben con los brazos abiertos y alfombra roja

#51 La Mafalda te mala baba, Bcn, 03/06/2016 - 20:50

No tingueu cap dubte que no enviarà els penjats a cals Pujols ni a Cal Millet. El sectarime està arrelat a casa nostra i dirigit pels foranis reconvertits (per interès de la pela, especialment).