Publicitat
Comunicació · 16 de Juny de 2022. 21:35h.

Patrícia Plaja escriu "sobre els meus pits"

La polèmica per l'escot eclipsa la campanya del Govern

Patrícia Plaja escriu "sobre els meus pits"

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha publicat aquest dijous a la tarda una carta oberta a la ciutadania en la qual explica la seva versió sobre l'ocorregut dimecres passat, quan enmig de la seva intervenció en un programa de TV3 per a explicar el nou paper que tindria després d'un any en el càrrec li van pujar la brusa que portava per a tapar-li la regatera.

Plaja recalca que ni estava "incòmoda" amb la brusa que va triar ni va demanar que li pugessin res perquè "estava concentrada a intentar fer balanç d'aquest primer any com a portaveu, però sobretot perquè volia anunciar que aquest estiu es posa en marxa un nou format que permetrà a qualsevol català preguntar directament al Govern sobre tots els temes que interessen i afecten la gent. I la portaveu,és a dir jo, els respondrà".

“Se m'ha vist un pit?’, vaig preguntar mentre professionals de vestuari em recol·locaven la brusa. Ningú em va contestar. ‘Se m'han vist els pits?’, vaig tornar a repetir. Però estàvem en directe i no hi havia temps per a les explicacions que van venir després i que ja són públiques".

Patrícia Plaja accepta la versió del canal, segons la qual l'equip de vestuari li va posar unes pinces perquè la veia incòmoda amb l'escot. "Algú va pensar, erròniament, que no estava còmoda i amb la millor de les intencions van intentar arreglar-ho. Jo m'ho crec. Però la decisió no va ser encertada i d'això ja no hi ha dubte perquè si no no estaríem parlant d'això”, exposa

Finalment, la portaveu ha dit que "no podem normalitzar la pressió estètica que sofrim encara avui les dones”. “Es va acabar el període de gràcia: ja no val justificar que els comentaris són ben intencionats o que no havíem previst que poguessin ofendre. Saps quina és la millor forma de no equivocar-se en aquest tema? No dir res. Ens vestirem com volem, sense demanar permís ni esperar opinió”.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 17/06/2022 - 23:24

En un estat independent, veurem pits i collons diariament

La censura es por la"represión del estado español",toda la culpa la tiene el rey Felipe VI de España.

Como dice Ramonet, "no cal donar-li més voltes"

#22 Argiman, Barcelona, 17/06/2022 - 17:56

Pues no entiendo como pudieron censurar ese escote que es muy normal por cierto y ni siquiera marcaba los pezones ni nada. Ni la censura franquista llegó tan lejos como los de TV3. Tienen la mente enferma.

#21 Vigatano, Vic, 17/06/2022 - 17:06

Tv3 és feixiste! Esto es un no parar!

#20 OtgerCataló, BCN, 17/06/2022 - 14:28

Nadie la critica a ella. Hace un panegírico del feminismo pero se dejó subir el top hasta el cuello. Qué mentes más sucias dijo Onan.

#19 Marti, Palafrugell, 17/06/2022 - 13:56

¿Será que a las portavozas del Govern dels Millors las elige aquel conseller tan aficionado a las glándulas mamarias y de cuyo nombre ni me acuerdo?