Comunicació · 21 de Desembre de 2021. 13:18h.

Patrícia Plaja evita rectificar

La portaveu del Govern no sap explicar per què va dir-li "racista" al director d'e-notícies

Patrícia Plaja evita rectificar

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, no ha sabut explicar per què va dir-li "racista" i "masclista" al director d'e-notícies, Xavier Rius, durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu del passat 2 de novembre.

Després que el TSJC ordenés al Govern retornar l'acreditació al periodista, Xavier Rius ha preguntat a Plaja "en què es basa per haver qualificat Xavier Rius de 'racista' i 'masclista', si us plau?". La portaveu ha eludit la resposta i ha manifestat que "el que va passar en aquesta sala de premsa es va veure".

 

 

Plaja ha afegit que "en aquesta sala de premsa hi ha unes normes de conducta, de sentit comú, un codi deontològic que la professió coneixem i respectem i, per part meva, tota la voluntat de fer la feina el millor possible i espero la mateixa complicitat pels companys periodistes". "No m'ha contestat, li demano en basa a quins criteris em va titllar de 'racista' i 'masclista", ha apuntat el periodista.

Posteriorment, li ha preguntat si "hi ha algun reglament que justifiqui el meu veto". "Senyor Rius, se li va comunicar, se li va dir el perquè, vostè el sap segur tan bé o millor que jo". El director d'e-notícies volia fer una tercera pregunta, però el servei de premsa de la Generalitat no li ho ha permès i ha donat pas a la pregunta de Lluís Falgàs.

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#26 Manuel, La Malahá, 22/12/2021 - 00:54

Esta individua no tiene ni más utilidad, ni más capacidad dialéctica que un mojón de carretera.

#25 Arturu, Msnresa, 21/12/2021 - 23:09

Gracias señor Rius Tejedor (com diu la Patri). La cara que se le pone a la señora Plaja Pérez cuando le toca el turno al señor Rius no tiene precio.
Gràcies senyor Rius per la seva feina i per donar veu a tants i tants catalans.

#24 Barretina a rosca, Black hole, 21/12/2021 - 19:38

Cada vez hay mas gente con el síndrome Infanta, "no me consta".

#23 AnnaMollet, Mollet, 21/12/2021 - 19:15

No tienen vergüenza, insultan y luego se esconden bajo sus propias mentiras.

Propongo que se haga un Test de Inteligencia del que pretenda vivir del erario público. Y echamos a todos los que no pasen de la media 100. NO QUEDARÁ NI UNO EN EL PODER!

Si se lo hacen a Puigdemont o Junqueras, explotaría el aparato que califica el test; BURROS!

#23.1 Valeria, Bcn, 22/12/2021 - 14:38

Anna, molt bé, i també podem fer-ho entensiu als polítics estrella del Pais, com en Casado (el dels masters) o algun que altre dirigent de Vox o PP o dirigents populistes, pocs passarien el tall tampoc

#22 Galba, Barcelona, 21/12/2021 - 19:15

En una roda de premsa, la portaveu del govern dels millors pot titllar a un periodista de racista, feixista i tot el que li passi pel cap, però el periodista en cuestiò no li pot preguntar per què ho ha dit i amb base a quins arguments. I els babaus, vinga a aplaudir. Lazistán, la república més avançada d'occident