Publicitat

La CCMA al·lega que estalviarà 500.000 euros amb el tancament de quatre delegacions

Pedaç a TV3

Fèlix Riera, Eugeni Sallent i Brauli Duart, en una foto d'arxiu

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha assenyalat que la finalització de la relació "amb les productores privades i els col·laboradors externs que actualment treballen al Pirineu central, el Pallars, les Terres de l’Ebre i la Catalunya Nord" suposarà un "estalvi addicional de 546.000 euros anuals".

Segons aquesta entitat, els mitjans públics "garanteixen, amb els seus recursos, la informació de qualitat i de proximitat a tot el territori, un dels eixos bàsics del servei públic de comunicació que ofereixen als ciutadans".

La Corpo ha recordat que a principis d'any "ja va començar la reorganització de les delegacions i els equips de treball d’informatius i d’esports de Televisió de Catalunya, un procés que ha comportat un estalvi de gairebé 1,1 milions d’euros anuals".

L'objectiu d'aquestes decisions és "garantir la sostenibilitat i la viabilitat del servei públic de comunicació i la qualitat de l’oferta audiovisual de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio", segons la CCMA.

Per la seva banda, treballadors de TVC han fet una concentració de protesta pel tancament d'aquestes delegacions davant la seu central a Sant Joan Despí. Els empleats han mostrat cartells amb imatges dels seus companys Eva Clausó, Mònica Borrell, Sònia Castelló i Pere Codonyan sota el lema "La CCMA incompleix els seus principis".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Terraxa, Terrassa, 02/03/2013 - 13:32

les empreses públiques (locals, autonòmiques i estatals) cal que vagin soles, sense aportacions públiques, sinó ens estem enganyant i s'acaben convertint en pous sense fons que a més fan competència deslleial a les privades.
és més econòmic pagar l'atur a tots els seus empleats que mantenir-les

#5 Joan, Sant Joan Despi, 02/03/2013 - 13:18

Desmantellar les delegacions de TV3 per estalviar-se 1 milió i mig d'euros, menys del que costa el desplegament de TV3 per la Fórmula1 cada any, drets d'emissió a banda. Potser és que Madrid no ens colla quan hem de lloar el banderer espanyol Fernando Alonso! Cal retallar amb coherència.

#4 Manolo, Barcelona, 01/03/2013 - 20:39

No hay dinero para sanidad, no hay dinero para la formación ni para la enseñanza Se debe a las farmacias millones Se mantienen facturas pendientes de contabilizar. Hay ´presunta corrupción en cargos políticos sin aclarar.

Y a todo ello hay subvenciones y el NODO de TV3 sigue endeudando nos a todos

#4.1 INDEPENDÈNCIA JA!, barna, 02/03/2013 - 02:08

No hay dinero perquè Espanya ens fot 17.000 milions cada any, el 40% dels nostres impostos per mantenir la subvenció perpetua a les zones més enrederides de l'estat. Sense l'espoli fiscal el pressupost de la generalitat pujaria un 65%.

#3 BEJOTA, bcn, 01/03/2013 - 20:32

AQUEST ORGANISME D'ADOCTRINACIÓ NACIONALISTA I ANTIESPANYOL ,ACAbARÁ MALAMENT PERQUE NO FA EL QUE LI PERTOCA:PERIODISME

N.B.ERC NO VOL ERE A TV3 PERÒ NO N' HI HAN CALÉS...

#3.1 INDEPENDÈNCIA, bcn, 01/03/2013 - 20:58

tens raó, molt millor els canals espanyols on es impossible trobar una opinió que no sigu de PP o PSOE...o encara molt millor, Intereconomia, un exemple d'imparcialitat, pluralisme, i rigor informatiu, on Ciudadans i Peperos tenen barra lliure dia sí dia també...

#3.2 BEJOTA, BCN, 02/03/2013 - 18:11

ELS MEDIS QUE PARLAS ,VIUEN DEL SEU TREBALL I NO COM A TV3 (I LA RESTA DE TOTS EL MEDIS A CATALUNYA) DE SUBVENCIONS.
AQUESTA ÉS LA DIFERENCIA...

#2 mariap, bcn, 01/03/2013 - 19:45

La Corpo es insostenible, com es possible que es baixi el sou als treballadors públics i es mantingui aquesta menjadora, salaris de funcionaris per a tothom, i que les estrelles de TV3 no cobrin a part per les seves productores. CIU sigueu valent i un ERO jaaa!!!!!!