Publicitat
Comunicació · 22 de Febrer de 2013. 11:18h.

Pedrerol: "a algú li cauran els pantalons"

El presentador de Punto Pelota, a Siro López: "aquesta demanda la guanyes segur"

Pedrerol: "a algú li cauran els pantalons"

Pedrerol i Siro López

El presentador del programa d'Intereconomía, Punto Pelota, va replicar ahir breument durant l'espai els insults rebuts a La Porteria, de BTV. Josep Pedrerol es va dirigir a Siro López, el principal afectat per les paraules d' 'El tio faja' i va animar a denunciar-lo.

"Hi ha moltes demandes possibles, però aquesta la guanyes segur", va assegurar el periodista. "I m'has de dir en què invertiràs la pasta que guanyaràs amb una demanda que a algú li cauran els pantalons", va sentenciar.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 CanRauxa, Seva, 22/02/2013 - 21:03

Encara no he vist ningú denunciant a Marca TV perque un col·loborador seu ("Látigo" Serrano) demanés enviar la División Azul a Catalunya. I crec que és bastant més greu...

#6 xavier, sabadell, 22/02/2013 - 19:45

Si et poses al seu nivell, s´ofenen , però el que ens hem de fer mirar és que aquests dos especimens, fins fa poc col-laboraven a catradio, i segurement també cobraven. Comencem l´ ero per qui n´eren els seus responsables.oi fuentes i escobar?

#5 Marta, Mataró, 22/02/2013 - 15:22

Aquest senyor és el que fa escrits ofensius dient que l' enfermetat d'Abidal és pq és dopava, és el senyor que diu que els jugadors del Barça es dopen. El que falta el respecte a la Diada de 11 de setembre etc, etc , etc. Com sempre ells ho poden dir tot, aquí sempre hem de demanar perdó.

#4 joan, bdn, 22/02/2013 - 15:21

De debò que per comentaris imbècils en tertúlies esportives es poden treure diners?
Quin fàstic

#3 Ramon, Lleida, 22/02/2013 - 14:03

Quina colla de poquesvergonyes aquests de Punto Bellota. Els poden, manipular, insultar, mentir i no els passa mai res , en canvi quan els altres fan el que fan ells, llavors els sap greu i a presentar demandes. Quina colla de covards i barruts.