Publicitat
Comunicació · 28 de Febrer de 2012. 09:25h.

Pedrerol denuncia el "numeret" de Mundo Deportivo

Creu que Santi Nolla "s'ha portat molt malament" i lamenta l'"odi" d'alguns periodistes contra Punto Pelota

Pedrerol denuncia el "numeret" de Mundo Deportivo

Pedrerol, en un moment del programa

El presentador de 'Punto Pelota', Josep Pedrerol, ha denunciat "el comportament d'alguns periodistes" després que el FC Barcelona suspengués la utilització de les acreditacions de premsa a favor d’Intereconomía.

En aquest sentit, ha afegit que "hi ha molt companys que se n'han alegrat tant... No sé si per enveja, per ràbia, per defensar un periodisme en el qual ells creuen i consideren que això no és periodisme, però en alguns casos es nota tant d'odi...". "Ho estem fent tan malament? Tan nocius som per a la professió?", s'ha preguntat.

Pedrerol, en concret, ha lamentat que abans que el Barça comuniqués a Intereconomía i al seu programa  que estaven vetats, "un diari esportiu de Barcelona ja ho sabia tot. Mundo Deportivo i Santi Nolla ja sabien que estàvem vetats i van muntar un numeret". Per això, ha enviat un missatge al director del diari: "Santi Nolla, crec que t'has portat molt malament".

En aquest sentit, afegeix que "van fer una enquesta en què preguntaven si calia retirar l'acreditació a 'Punto Pelota'. Demanaven a la gent que votés si calia impedir l'entrada al camp a 'Punto Pelota'. Jo no recordo en la vida que això hagi succeït mai". "Us imagineu una enquesta a l'As preguntant per Santi Nolla?, ha preguntat.

Pedrerol ha recordat al director de Mundo Deportivo que amb 18 anys, quan treballava a la Cadena Ser de Barcelona, Clemente va vetar als periodistes del diari esportiu i els va fer fora de la roda de premsa. "Jo em vaig aixecar i me'n vaig anar", ha dit. "I si tornés a passar, ho tornari a fer", ha afegit.

El presentador del programa d'Intereconomía -que ha recordat que ja va demanar disculpes pel vídeo abans de l'actuació del club- creu que el vet és conseqüència que "a algun directiu se li va acudir que s'havia de donar un exemple i heu utilitzat 'Punto Pelota' com a exemple. Veteu 'Punto Pelota' i així hi ha un toc d'atenció; qui es mogui no surt a la foto".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#24 Pimpollo, Vic, 29/02/2012 - 10:20

Lo de MD no es periodismo, es simple y llanamente basura. En cambio el Sport..... ......exactamente igual!

#23 KAStigator, bcn, 29/02/2012 - 08:41

Qué pasa nacis catalanistas, ¿no os mola cuando os acusan a vosotros de comportamiento dictarorial?

Sois NAZIS!!!!!!

#22 ramon, Lleida, 29/02/2012 - 08:17

Per cert, al teu equip, si es pot anomenar així, se'l deuria de coneixer amb el nom de "CORSARIS"

#21 ramon, Lleida, 29/02/2012 - 08:16

Aquest personatge no te vergonya. Com es nota que pertany a la "Central lechera". Per favor a Catalunya, no tornis botifler

#21.1 Saprissa, Sants, 29/02/2012 - 09:51

qui no tindria q estar aqui ets tú

#20 alemany stolberg, tortosa, 29/02/2012 - 02:20

aquet pais catalunya es sembla mes al dels meus avis materns 1931

#20.1 LLUC, CAT, 29/02/2012 - 11:21

... amb la petita diferència que abans et "pelaven" per discrepar i ara no. Potser per tu no té importància però per molta gent si.