Publicitat
Comunicació · 25 de Febrer de 2013. 18:16h.

Pedrerol repassa tots els insults de BTV

El director de 'Punto Pelota' retreu que Pitu Abril no s'hagi disculpat

El director de Punto Pelota, Josep Pedrerol, ha aprofitat una entrevista amb Ferran Monegal, a Telemonegal de BTV, per reclamar disculpes a Pitu Abril, responsable de La Porteria, pels insults d'un dels col·laboradors del programa a Siro López.

Quan Monegal estava a punt de donar per acabada l'entrevista amb Pedrerol, aquest ha tret un paper de la butxaca i s'ha posat a llegir: "Tinc aquí unes paraules. Unes coses, a veure què li semblen. Prostituta, ramera, escòria intel·lectual, és un bufó, 'papilla fétida'. Expressions referides a un company meu, Siro López, i a Punto Pelota. Expressions utilitzades en aquesta casa", ha remarcat el periodista esportiu.

"Sí, senyor, programa La Porteria -ha seguit Monegal-. Nota, abans que s'hagi queixat vostè, de la direcció d'aquesta casa sobre aquest lamentable succés", ha afegit, abans de llegir-la. Monegal ha recordat que "la nota de la direcció d'aquesta casa ja ha sortit, desmarcant-se d'aquest lamentable succés perquè aquest col·laborador ocasional ens posa a l'altura d'aquella criatura que un dia va sortir a Intereconomía, la seva cadena, Eduardo García Serrano, dient-li a la consellera Geli 'zorra' i no sé quines coses més", ha etzibat el director de Telemonegal.

Pedrerol ha reblat que García Serrano "es va disculpar per això". "Està bé que la direcció no es faci responsable", ha assenyalat abans de la matisació de Monegal: "No, no, no. No només no se'n fa responsable sinó que ho rebutja". A la qual cosa el presentador de Punto Pelota ha indicat que "una disculpa del director del programa també estaria bé, del programa on es va fer".

Pedrerol, en el moment de llegir els insults. (Foto: BTV)
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 Cocopera, Mi casa, 26/02/2013 - 11:57

Vaya par de culerdos. Igual que los Urdangarin, Núñez, Millet, Anglada, cuñadísimo Echeverria, Laporta, Manolo Escobar, el Yoyas, Sanchez Camacho, Rivera, Carmen de Mairena, Gaspart, etc. etc etc etc.

#13.1 adrià, esparraguera, 26/02/2013 - 12:27

?

#13.2 pep, manresa, 26/02/2013 - 17:11

El Pedrerol segur que no, però segurìssim que se li veu el llautó d'una hora lluny
El Yoyas i el Rivera no ho crec gens
L'Anglada i la Sanchez Camacho ho dubto moltíssim
De l'Echeverría només s'en sap que havia estat cunyat del Laporta, res més
Fins i tot del Núñez sempre he tingut els meus dubtes

#12 pellunga, osona, 26/02/2013 - 09:23

No sou ningú per reclamar res els madridistes. Impotents amb les derrotes i la superioritat culé, veu haver de fer el rídicul amb el dopatge de la COPE i el Villarato del Marca i l'AS. Carregats d'enveja i odi, utilitzant la guerra bruta perquè el vostre equip arribi on per qualitat no pot.

#11 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 26/02/2013 - 01:23

Què sobreactuat que està el Pedrerol... Com si estigués indignadíssim i dolgut... Que no cola, home!... I els de BTV han de fer el paper, però ja els va bé la propaganda. Qui carai era el paio que deia prostitua a l'altre paio?... Un actor?... Avorridíssim.

#10 ccc, bcn, 26/02/2013 - 00:36

la foto de monegal surt a la entrada CÍNIC de la Wikipèdia

#9 Comparacions Odioses, Bcn, 25/02/2013 - 21:52

BTV= televisió PÚBLICA, Intereconomía = televisió PRIVADA... aquesta és la diferència!