Publicitat
Comunicació · 27 de Novembre de 2009. 08:52h.

Pedro J. compara els dotze diaris amb "un ramat"

"Que compareguin en ramat es bastant revelador de la seva concepció del pluralisme informatiu"

Pedro J. compara els dotze diaris amb "un ramat"

Pedro J. critica l'editorial conjunta

El director del diari El Mundo, Pedro J. Ramírez, ha manifestat en el seu vídeobloc que, sota el seu punt de vista, "que la subscriguin dotze diaris a l'uníson no converteix dotze mentides en dotze veritats, i per això no em sorprengui la indiferència amb què els magistrats del TC han acollit l'editorial conjunt de la premsa catalana".

"Em sembla respectable que hi hagi dotze col·legues que vulguin comparèixer en ramat, però és bastant revelador de la seva concepció del pluralisme informatiu, i sobretot de la seva manera d'entendre les relacions entre la premsa i el poder", afegeix, a més de lamentar que aquests diaris "anteposen la construcció nacional a la pròpia llibertat d'informació".

Pedro J. ha ironitzat i ha dit que els mitjans de comunicació "acudeixen en ramat", però ha remarcat que "el que diuen és fals i requetefals". "No està en joc la dignitat de Catalunya. No és Catalunya sinó els catalans els que poden ser mes o menys dignes, més o menys lliures", ha manifestat.

El director d'El Mundo recorda que "només el 36% dels catalans amb dret van recolzar en el 2006 aquest Estatut; el 62% van recolzar el 1978 la Constitució". "Aquestes són les regals del joc", assenyala, a més de proposar "si l'oligarquia catalana i els seus mitjans, que tant n'els deuen, volen que el Constitucional faci la vista grossa, que promoguin una reforma de la Constitució". "El problema és que el paper ho aguanta tot, les urnes, no" sentència.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Hug, Begur, 28/11/2009 - 01:07

Jo no puc esser mai de la mateixa nacio que aquest indocumentat manipulador. Sens dubte anira a l ínfern

#2 Damià, Calella, 27/11/2009 - 15:59

És clar,la reacció unànime dels mitjans madrilenys (tots contra el dret a decidir de Catalunya) no és la pròpia d'un ramat. A fer punyetes, home!!!!

#1 pep, manresa, 27/11/2009 - 10:48

Què diu ara aquest, que el TC espanyol ha acollit aquest editorial amb indiferència?
Malament, ens haurien d'enviar els tancs ara mateix, com diu el Carretero són nostres, per això els hem pagat