Publicitat
Comunicació · 24 de Desembre de 2013. 11:43h.

Pedro J. diu que ja es nota el canvi de director a La Vanguardia

"Godó intentarà fer de bomber després d'uns anys de piròman"

Pedro J. diu que ja es nota el canvi de director a La Vanguardia

Pedro J. Ramírez

El director d'El Mundo, Pedro J. Ramírez, ha manifestat que ja nota el canvi de director a La Vanguardia després del nomenament de Màrius Carol, que ha pres el relleu a José Antich.

El periodista ha ha dit que "m'alegro que el canvi de director comenci a notar-se a La Vanguardia". En una piulada al seu compte de Twitter ha expressat que l'editor del diari, Javier Godó, "intentarà fer de bomber després d'uns anys de piròman”.

Godó, el dia que es va oficialitzar el relleu, va expressar en un article que "faré tot el possible perquè el diari circuli pel carril central de la moderació, el diàleg i el respecte, en el moment actual que viu Catalunya, coneixedor que aquesta ha estat la brúixola que ens ha permès transitar per tres segles diferents".

El propietari del diari va demanar a Carol que "sigui conscient d’aquesta responsabilitat, cosa que no dubto tenint en compte la seva actitud i el seu tarannà".

El canvi a la direcció del diari s'ha produït en un moment en què el procés sobiranista impulsat per CDC i ERC ha arribat al seu punt culminant, atès que el president de la Generalitat, Artur Mas, ja ha anunciat la data i la pregunta per a la consulta. 


Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#30 perico239, l'hospitalet de ll., 30/12/2013 - 13:59

jo també ho he notat, ara es vénen menys diaris i
menys se'n vendràn

#29 rafel, bcn, 27/12/2013 - 11:53

No serà la primera vegada que molts catalans deixin (deixem) de comprar La Vanguardia.
Només cal recordar el cas Galinsoga

#28 Joan, Barcelona, 25/12/2013 - 20:44

Qualsevol català o catalana mínimament intel·ligent sap de sobres que el que diu La Vanguàrdia cal interpretar-ho en clau de manipulació descarada envers una determinada opció política. El problema no és llegir La Vanguàrdia, sinó creure's el que diu.

#28.1 spanish, Madrid, 26/12/2013 - 08:52

doncs es el diari convergent de capçelera enormemement subvencionat per mas.....la primera empresa de comunicacio subvencionada i la 43 en tots els ámbits de tot l´estat

#27 Joan, Barcelona, 25/12/2013 - 20:42

No oblidem una cosa; fa uns quants anys els centristes dels EEUU eren ciutadans que es quedaven tan amples marginant els negres o no permetent votar les dones. A Espanya, per la seva banda, fins no fa pas tant, els moderants i centristes eren els partidaris del general Franco.

#26 el niño del conde godofredo, menja (gratis) escarola amb caviar, 25/12/2013 - 13:16

cert, fa dies que a La Vanguardia Española no hi surt la columna de les seves admirades actrius de la tercera edat (com ell), ni els hotels de Hollywood (subvenCiUnats obligatòriament per tots) a 600 euros la nit (esmorzar i altres serviCiUs a banda).