Comunicació · 11 de Gener de 2010. 11:30h.

Pedro J. elogia Laporta

"Hi ha un milió de catalans disposats a seguir Laporta"

Pedro J. elogia Laporta

Pedro J. Ramírez, en una imatge d'arxiu

El director del diari El Mundo, Pedro J. Ramírez, en la seva carta dominical, ha elogiat a Joan Laporta, argumentant que "ningú podrà negar l'elemental capacitat sobrenom del seu discurs. Per fi un senyor al qual se li entén tot. Per fi un fulano que no utilitza les evasives dels polítics ".
 
"No m'estranya l'hostilitat amb què les cúpules de CiU i sobretot d'ERC han acollit aquest esbós de pas endavant. Si jo votés a un d'aquests partits que basen tota la seva ideologia en el sobiranisme victimista no dubtaria a passar-me amb armes i bagatges a la nova formació de Laporta ", afirma el periodista.

Pedro J. Ramírez recorda que Laporta "en primer lloc aquest home té un pla per conquerir la Copa de la Independència en dues o tres temporades com a màxim. En segon lloc ja ha demostrat una vegada que sap com posar els espanyolistes al seu lloc jugant a l'atac i res més que l'atac: si les urnes li passen la pilota no es quedarà especulant amb ella al centre del camp ".

"En tercer lloc és més brillant, més simpàtic i queda millor a les fotos-celebracions espontànies incloses-que totes aquestes figures de cera amb llengua de drap que es dediquen a tallar el cupó del mai passa res i si passa fem com que no ha passat ", afegeix.

El director d'El Mundo considera que "per a llançar-se en solitari a l'aventura identitària, per trencar la unitat d'Espanya, per desestabilitzar l'Europa Mediterrània, per afrontar els conflictes de tota índole que se'n derivarien-la història és inexorable en aquest tipus de repeticions-, sí que cal un Messies ". Sempre ha estat així: un poble, una llengua, un Estat, un líder ".

El periodista destaca que "Laporta no enganya a ningú". "Sóc conscient del malestar que aquesta instrumentalització política del Barça produeix entre la seva ingent multitud de seguidors de tot Espanya. Però Laporta sap on és la seva clientela. És clar que hi ha un milió de catalans disposats a seguir-i només ho impedirà alguna mala traveta dels professionals de la política. Laporta té tirada, swing i sex appeal ", afegeix.

Article de Xavier Rius: Perquè no votaria mai Laporta

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA 2014, 20/01/2010 - 11:53

Joan Laporta i Estruch és el gran President que la Catalunya //*// esperava .Joan és un home lliure a qui agrada el seu Pais
""CATALUNYA ""
MARC-SABATES.COM
FC BARCELONA
CATALUNYA LLIURE

#19 Martín Martínez Mart, Barcelona, 14/01/2010 - 22:51

-Laporta no sembla molt sincer, Laporta no sembla molt prudent, Laporta no sembla molt discret.. Doncs, ha dit més d'una mentida, ha perdut els nervis més d'un cop i s'exhibeix sovint.. ...Dicidit!. Jo no el votaria!. (..).Pedro J. si el votaria.. Jo n

#18 jorg, ochrid, 14/01/2010 - 13:59

Yo no soy independentista pero votare a Laporta solo por ver como el oasis catalan se va a la \"merda\", ya estamos hasta los guevos de partidos secta y sujetos como Carod Rovira .

#17 mallorquí emprenyat, BCN, 12/01/2010 - 14:30

Laporta no engaña a nadie. Quien engaña es Pedro J. ¿Conocéis la historia de su piscina ilegal en Mallorca?¿No? lástima de recuadro con tan poco espacio

#16 Saprissa, Sants, 12/01/2010 - 10:24

per fi un paio q diu el q pensa i no els politics q nomes fan q dir mentides