Publicitat
Comunicació · 17 de Novembre de 2009. 15:54h.

"Pedro J. és un poder fàctic"

Antonio Franco creu que el director de 'El Mundo' és "un home de poder"

El periodista i exdirector d''El Periódico', Antonio Franco, ha assegurat que Pedro J. Ramírez, director d''El Mundo', "és, en sí mateix, un poder fàctic versemblant al que ha estat l'esglesia en les etapes més negres". En aquest sentit, ha assenyalat que "Pedro J. encarna molt bé aquests periodistes de que es van erigir en símbols per intentar ser els directors espirituals de la política d'aquest país per sobre de la gent escollida democràticament".

Durant la presentació del llibre 'Pedro J. Ramírez. Al Desnudo' de José Díaz Herrera que edita Foca, Franco ha manifestat que "la paraula clau en la vida de Pedro J. no és periodisme, és poder". Sobre aquesta apreciació, el periodista ha dit que "és una llàstima molt gran perquè, sempre he tingut la impressió que el Pedro J. està perfectament dotat per a ser un gran periodista".

Per últim, Antonio Franco ha assenyalat que el director de 'El Mundo' "és un home que sempre ha tingut un gran nas per intuir notícies, capacitat d'intuir les preguntes necessàries sobre els assumptes, és un home que va amb la tranquil·litat necessària per a ser periodista". Però ha lamentat que "aquest perfil per convertir-se en el millor periodista de l'Estat l'ha desviat en la seva carrera per a convertir-se com a home de poder".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Dodo time, Vancouver de Munt, 18/11/2009 - 16:19

Últimament costa trobar tertúlies on no hi hagi ocupades 4 cadires: Juan Tapia i Antonio Franco. En el mateix bàndol, és clar. Com quan eren directors.

#13 toni, Xàtiva, 18/11/2009 - 10:32

Franco, expliqui quin titular va fer l'endemà de l'11-M, després de la trucada de l'Aznar.

#12 Joan del Bages, Manresa, 18/11/2009 - 10:03

Mira quin un ha anat a parlar ! I és que tu, Franco, com en Cebrián, en Sopena, i d'altres pijo-progres que intenten donar lliçons morals a tort i a dret, no ho heu intentat de ser poders fàctics ?

#11 josep, reus, 18/11/2009 - 00:38

Ôstia Franco on erets fins ara ,a la lluna de València?

#10 cat, cat, 17/11/2009 - 23:59

El titular està equivocat. el correcte hauria d'èsser : "Pedro J. és un poder fàstic"