Publicitat
Comunicació · 5 de Juliol de 2020. 10:02h.

"Per fi controlem TV3"

Va exclamar David Madí quan van nomenar Vicent Sanchis director de la cadena

"Per fi controlem TV3"

Borja Vilallonga, el fill de la consellera de Cultura Mariàngela Vilallonga, ha revelat en un article al Diari de Girona que el que va ser portaveu i secretari de comunicació de CDC, David Madí, va exclamar "per fi controlem TV3!" en una reunió després del nomenament de Vicent Sanchis com a director. Segons Vilallonga, aquest comentari "sintetitza què significa la televisió nacional catalana per als rapinyaires i pastissers del poder autonomista de Barcelona".

"En una reunió amb en David Madí l'any 2017, recordo que va exclamar: 'Per fi controlem TV3!'. Això sintetitza què significa la televisió nacional catalana per als rapinyaires i pastissers del poder autonomista de Barcelona" afirma el fill de la consellera.

Vilallonga explica a l'escrit que malgrat que l'arribada de Sanchis a TV3 va provocar "controvèrsia i l'oposició de la majoria de partits del Parlament", exceptuant CDC, també "feia feliç d'altra gent", com ara David Madí.

"Vicent Sanchis, el reprovat, va arribar a la direcció de TV3 amb controvèrsia i l'oposició de la majoria de partits del Parlament, a excepció dels convergents. El càrrec somiat li arribava després d'una llarga travessia del desert que el va menar a anar picant engrunes d'ací d'allà per poder sobreviure" apunta Borja Vilallonga.

"L'emblemàtic director de l'Avui i del fallit Observador maldava per trobar la seva plaça daurada on culminar la carrera i bastir una jubilació. A banda de la seva pròpia satisfacció egòlatra personal, l'arribada de Sanchis feia feliç d'altra gent" indica.

"Quan el mateix any vaig anar a entrevistar el propi Sanchis amb l' Àlex Milian del setmanari El Temps, vaig constatar que el projecte de TV3 passava per competir amb les 'cadenes sense escrúpols' (paraules de Sanchis) més enllà d'oferir una programació plenament en català que fos de referència per a la qualitat i el model de llengua" explica.

Vilallonga també critica en l'article que la cadena pública "ha acabat assumint un registre lingüístic de valor nul" i que l'emissió de la sèrie bilingüe Drama "certifica que tant TV3 com la immersió lingüística han mort". El fill de la consellera considera que "Sanchis fa el paper d'enterramorts perfecte de TV3".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 electra, Barcelona, 06/07/2020 - 09:18

És més fals que l'ànima de Judes!!!!

#5 Barretina a rosca, Black hole, 05/07/2020 - 21:32

He leído el artículo de tal Borjita Vilallonga, no había leído algo tan facha y tan fanático hacia tiempo. El artículo lo podía había firmado perfectamente VOX.

¡Vaya radical fachita!

#3 Tabarnés puro, Barcino, 05/07/2020 - 11:56

Madre mía, qué cueva de hienas: a la que no se bailan el caldo entre ellas, se despellejan.
Goebbelchís y Vilallongo, Vilallongo y Goebbelchís, tanto monta, monta tanto.

#2 Jos, VNG (Ghost Republic), 05/07/2020 - 11:29

Noooo, Sanchís, i ara. Però si és l'independència informativa feta home.
No pot ser.

#1 Carlos Gomez, betsia amb forma humana, 05/07/2020 - 11:22

"Jo sóc un feixista català, jo sóc un nazi català, i no accepto res d'Espanya i penso que tot el que es faci per matar castellans és bo"

Joan Baptista Cendrós
Fundador d'Òmnium Cultural i avi d´aquest emblematic Villarejo de la Nasio Catalana de la foto.

Som com l´Avecrem, petits pero concentrats. Tenim de tot.

#1.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 05/07/2020 - 12:24

No hay que olvidar que esto va de democracia, de terminar con cualquier rastro de democracia