Comunicació · 31 de Març de 2014. 17:20h.

Pere Escobar: “El cap del PSC hauria de 'xapar' la porta”

“Si tinguessin dos dits, només dos de dignitat, els cinc que es van presentar haguessin plegat"

Pere Escobar: “El cap del PSC hauria de 'xapar' la porta”

Escobar, durant el programa

El periodista Pere Escobar ha assegurat que sent “vergonya” després de la polèmica per les primàries del PSC a Barcelona. “Se’ls hauria de caure la vergonya”, ha comentat abans de dir que els cinc candidat haurien d’haver plegat “si tinguessin dos dits de dignitat”.

Escobar, durant la tertúlia del programa Divendres de TV3, ha assegurat que “Groucho Marx ho va dir molt bé: ‘jo no seria mai soci d’un club que m’admetés com a soci’. Doncs jo no seria mai candidat d’un partit que permetés una cosa com aquesta”.

“Si tinguessin dos dits, només dos, de dignitat els cinc que es van presentar haguessin plegat. No cal que sigui punible, que ho digui la junta electoral de les primàries o el Sant Pare”, ha afegit. “Els cinc o el cap del PSC hauria de xapar la porta i dir ‘nois això no ha anat bé, ha estat una vergonya’. Se’ls hauria de caure la cara de vergonya”, ha seguit.

També ha insistit que “a mi, que només sóc ciutadà d’aquesta ciutat, se’m cau la cara de vergonya, em fa molta vergonya”. “No estic indignat, només tinc vergonya”, ha aclarit durant el programa.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#37 Papaluna, Barcelona, 01/04/2014 - 18:24

Pot ser que a algú li faci gràcia que E-N em censuri (mal assumpte). Deia que estic totalment d'acord amb en Escobar, i declarava que a mi també em fa vergonya formar part d'un país que té aquesta traïdora casta política hipòcrita i antipatriota del PSC, ICV o CiU, en matèria d'immigració no U.E.

#36 Casper, Bcn, 01/04/2014 - 10:53

Pero que es esto de "chapar", Escobar siempre has sido un garrulo y un vulgar, pero qué narices tienes que opinar de política, si los tuyo son las coces dentro del campo de fútbol. Cantamañanas.

#35 lopetegui, manresa, 01/04/2014 - 09:55

Resumido: están cabreados porque su campaña de SÍSÍSÍ ha tenido el éxito que tubo el Sí en la votación de la diagonal.

Míralos cómo se hacen el digno.

#34 PSC, el partit de l'humor, Barcelona, 01/04/2014 - 09:34

Era la cua de Caritas? No, era la cua per votar a les primàries del PSC.

#34.1 Joan, Barcelona, 01/04/2014 - 20:40

A la cua de Càrites hi van molts catalanets, entre altres raons, per les retallades i la pèsima gestió econòmica d'altres catalanets. Per què suposes que ser paquistanès equival a misèria? T'han dit mai que ets un racista?

#33 serguei, sitges, 01/04/2014 - 08:44

Pere,pues yo siento "vergonya" de la cadena publica en donde trabajas y en esa tertulia antiplural de una sola opinion,se te tendría que caer la cara de vergüenza!pd:recuerdos de Ferran martorell para ti