Publicitat
Comunicació · 5 d'Abril de 2018. 13:38h.

Periodisme endogàmic

Ràdio Associació de Catalunya tria Mònica Terribas "millor professional" i 'Las cloacas de Interior' millor documental

Periodisme endogàmic

Ràdio Associació de Catalunya ha fet públics els guardonats de la divuitena edició dels premis que atorga cada any. En l’apartat de millor professional de ràdio, la guanyadora ha estat la periodista Mònica Terribas, directora i presentadora del programa “El matí de Catalunya Ràdio”, per “la seva trajectòria i capacitat periodística demostrada, amb valentia, rigor i professionalitat”.
 
El Premi a l’Excel·lència ha esta per a la cobertura de ràdio de Catalunya Ràdio, RAC1, la Xarxa i Ràdio Banyoles del referèndum de l’1 d’octubre. El jurat reconeix “la tasca realitzada amb coratge i professionalitat durant el referèndum de l’1 d’octubre per les emissions de ràdio catalanes en els diferents àmbits de cobertura”.
 
D'altra banda, el documental “Las cloacas de Interior” rep el Guardó 1924. El jurat ha premiat el documental “Las cloacas de Interior”, dirigit per Jaume Roures, produït per Mediapro i emès per TV3, amb el Guardó 1924 “perquè presenta un treball valent d’investigació i anàlisi sobre les maniobres ocultes del Ministeri de l’Interior”.
 
“Las cloacas de Interior” es va emetre a TV3 l’11 de juliol del 2017, dins el programa “Sense ficció”. Amb 766.000 espectadors de mitjana i un 30,1% de quota de pantalla, va ser el programa més vist del mes de juliol i emissió rècord del programa.
 
Els Premis Ràdio Associació es van crear l’any 2000 "amb ànim de continuïtat per la Societat Cooperativa Ràdio Associació de Catalunya, tenen la intenció de distingir i premiar els professionals de la ràdio en català i els millors programes del darrer any".
 
El jurat dels Premis Ràdio Associació de Catalunya està integrat per Carles Solà i Ferrando, president; i Assumpció Maresma i Mata, Jordi Margarit i Sanmartí, Joan Manuel Tresserras i Gaju i Imma Tubella i Casadevall, com a vocals. Ha actuat de secretària Margarida Moles i Gual. La gala de lliurament de premis se celebrarà el divendres 4 de maig a l’Auditori de l’ONCE.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 Tom, Barcelona, 05/04/2018 - 22:04

Cierre ya!!!!

#14 arm, figueres, 05/04/2018 - 18:20

SI home si, i Sanchis millor director de totes les televisions

#13 Sarola, Castelldefels, 05/04/2018 - 18:10

Senyores i Senyors aqui tenen a la Leni Riefenstahl del regim Nazi-Kumbayá.

#12 Jóse Sánchez Sellés, Trinity Town Bcn City, 05/04/2018 - 17:54

observando las carencias sociales que existen los que luego desde un plató público o micrófono público, se erigen en salvadores de la República o del Estado, insisto me es igual. Eso si lecciones de justicia social no las justas, ni una, dado que hay en este invento (mass media) mucho cuento y poco o nada se va a cambiar.

#11 Jóse Sánchez Sellés, Trinity Town Bcn City, 05/04/2018 - 17:52

censores previos. Si es una falsedad o ignominia que ella y sus asesores jurídicos vayan contra los medios. No matéis a mi voceras de lo que no veo bien, mande Jaume, mande Enrique, mande Javier o Marco, por decir nombres diversos. Y tiene que ver con la noti, porque ya se que dice mejor profesional y yo hago cachondeo por no cortarme las venas