Publicitat
Comunicació · 19 de Setembre de 2013. 14:52h.

Periodistes fan pinya amb TV3

Folch, Basté, Bassas, Xirgu i Graupera fan pinya amb la cadena pública

Periodistes fan pinya amb TV3

Imatge de l'article

TV3, després de les crítiques per l'Info-K sobre la Via Catalana, ha rebut el suport durant els darrers dies de diferents veus com les d'Ernest Folch, Jordi Basté, Antoni Bassas, Xevi Xirgu o Jordi Graupera.

L'últim en opinar ha estat l'editor Ernest Folch, col·laborador habitual de TV3, el qual assegurat que "no entregarem" la cadena pública catalana "a l'altar dels sacrificis de la unitat espanyola".

Folch, en una columna d'opinió publicada aquest dijous a El Periódico ha dit també que TV3 ha estat "el cap de turc de l’èxit apoteòsic de la Diada".

"Resulta que sí, que els catalans som imbècils i tenim un coeficient intel·lectual tan baix que hem estat científicament manipulats. De fet, ni tan sols ens manifestem: ens manen que anem a una manifestació i nosaltres ho ordenem als nostres pobres fills, així de corromput tenim el cervell", ha afegit.

Abans, el director d'El Món a RAC1, Jordi Basté, ja n'ha dit la seva. Després de recordar diferents vídeos d'Intereconomía en el qual diferents nens opinaven sobre l'avortament, ha assegurat amb ironia que "això no és adoctrinament, no". "O tots moros o tots cristians", ha defensat.

També ha tingut paraules per la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho. "Si s'abandera amb la misteriosa Catalunya silenciosa també ha de començar a demanar la dimissió del director de Telemadrid", ha dit en referència a que la diputada havia demanat que dimitís el director de TV3.

Per la seva banda, Antoni Bassas, en un article d'opinió a l'Ara, ha comentat que als que critiquen TV3 "no els molesta l'Info K , els molesta TV3 i TV3 molesta als que els molesta Catalunya. Ja té nassos que els creadors d''esto es una panadería, sin embargo en el rótulo pone «forn de pa»', s'esquincin farisaicament les vestidures".

El director d'El Punt Avui, Xevi Xirgo, considera que "ara El Mundo, La Razón, l'Espe i els Mahruendas i Bolaños de torn finalment han trobat –o els ho sembla– una escletxa on agafar-se i, a banda de demanar dimissions a tort i a dret, donar lliçons d'ètica a la cadena pública. Quina ironia!".

Jordi Graupera, columnista de La Vanguardia,  ha tret ferro a la polèmica malgrat reconèixer que no ha vist l'Info K. "És que m'he negat a veure'l per una qüestió d'higiene mental. Arriba un moment en què jo no puc anar al darrere del que la premsa espanyola considera que fem bé o que fem malament", ha justificat.

52 Comentaris

Publicitat
#30 BEJOTA, BCN, 21/09/2013 - 20:10

NO CALDRÁ:LA CRISIS S'ENCARREGARÁ D'AQUEST MEDI DEDICAT A ADOCTRINAR EN CONTES DE FER PERIODISME DIGNE.EL NO-DO CATALÁ ,TÉ ELS DIES COMPTATS.

#29 La Catalunya deslleial sempre torna, VALL, 20/09/2013 - 14:15

Un cas més del sometent mediàtic del principat.
Sr.Folch, perquè hem de demanar la dimissió del director de Telemadrid? El debat es Catalunya. I allò que ens interessa és la pluralitat i la representativitat dels mitjans catalans. Qualitats que desgraciadament no té TV3.

#29.1 Terraxa, Terrassa, 20/09/2013 - 14:53

Doncs s'ha de demanar el cap de Telemadrid pel mateix motiu que pel de TV3 o el de qualsevol altre mitjà públic: per què són eines al servei de l'ego i/o butxaca de la casta periodistica i política.
Ni TV3, ni Telemadrid, ni RTVE , ni TV's locals públiques, ....

#28 Ramon, tites, tites, garrofes, 20/09/2013 - 13:51

La Mercantil Menjadora de les tertúlies endogàmiques.

#27 Torosentado, Barcelona, 20/09/2013 - 10:56

Quisiera saber en que pensamiento filosófico está la norma en que si quemas banderas de España, quemas fotos del Rey, quemas banderas de EU y Francia, entonces eres progre.... y si quemas una bandera de Cat eres facha...Si alabas a J. Plá o en pintura a Dalí eres facha y si lees a R. Regás progre..

#26 juan, Terrassa, 20/09/2013 - 10:53

Joder con lo que ganan¡¡ Hasta yo defenderÍa a TV3
Pero claro el rasero es otro ,cuando son ellos que hacen informativos y denuncian la utilización de menores por ejemplo para pedir limosna,y mil ejemplos como este ,la cosaa es distinta