Publicitat
Comunicació · 4 d'Abril de 2013. 17:11h.

Petards davant El Periódico

Els empleats de la rotativa del Grup Zeta es manifesten a Barcelona

Petards davant El Periódico

Una imatge de la protesta

Els treballadors afectats pel possible tancament de la rotativa Gráficas de Prensa Diaria, on s’imprimeixen els diaris El Periódico i Sport, s’han manifestat avui amb contundència davant la seu del Grup Zeta a Barcelona.

Els treballadors han utilitzat petards, bengales de fum i trompetes per fer evident el seu descontentament, i han tallat el carrer del Consell de Cent durant uns deu minuts.

Les negociacions entre el comitè d’empresa i els representants del grup s’estan duent a terme amb la mediació de la Generalitat al Departament d’Empresa, però fonts sindicals han assegurat a e-noticies que no s’ha avançat encara. El tancament de la rotativa afectaria 102 treballadors.

El Grup Zeta fa anys que està immers en un procés de reajustaments de la seva estructura després de donar a conèixer un deute que el 2010 sumava 165 milions d'euros. La plantilla d'El Periódico ja n'ha patit les conseqüències.

Fa un any es van haver de rebaixar de mitjana un 8% el salari, una mesura que, segons el comitè d'empresa, portava com a condició que el grup evités qualsevol ajust traumàtic en el futur.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Anti Periodico, BCN, 05/04/2013 - 21:47

El Periodico, dos dies abans de la Consulta per la Independencia 10-A de 2011 a BCN va fer una portada d'escandol i boicotejan-la dient "Així NO" que com no tenien validesa juridca no s'habien de fer. Ara que es vol fer des de les institucions, HEU LLEGIT QUE LES RECOLZI, I AMB LA MATEIXA PASSIÓ?

#3 Gerard, Barna, 05/04/2013 - 01:00

Barcelona sembla una gimcama permanent de manifestacions i protestes contra els ERO. Hi ha dies que les has d'esquivar com si juguessis al PacMan. A banda de parlar i reunir-se, algú afrontarà la situació i proposarà un pla com Déu mana per sortir d'aquí?

#2 spanish, Madrid, 04/04/2013 - 20:41

que se jodan otros que se han vendido a Trias

#2.1 català, BCN, 05/04/2013 - 21:39

No te n'enteres de res, estudia una mica i apren.

#1 catalonia,the big madrassa, barna, 04/04/2013 - 19:55

Llamar petardos a un grupo de trabajadores que se manifiestan delante del Periodico no me parece correcto