Publicitat
Comunicació · 11 d'Abril de 2022. 10:31h.

Picabaralla entre dues icones del procés

Sala-i-Martin i Bea Talegón se les tenen a Twitter

Picabaralla entre dues icones del procés

La periodista Beatriz Talegón i l'economista Xavier Sala-i-Martin, dues icones de procés, se les han tingut en Twitter després que Talegón l'hagi acusat d'"assetjar-me públicament" perquè "no tenim el mateix punt de vista". "Em pregunto si aquest comportament li ho ensenya vostè als seus alumnes. Si aquest comportament és el que es defensa en la universitat on vostè treballa", ha afegit la periodista.

Sala-i-Martin li ha replicat que "la falsa acusació d''assetjament' per desviar l'atenció no funcionarà" i li ha recordat que "et compartia un article que t'esmenta a tu (heroïna de l''esquerra estalibana') i els teus llaços amb l'extrema dreta en el tema de Rússia". "Et semblen arguments convincents?", li ha preguntat.

L'economista, que ha recordat a Talegón alguns fragments de l'article de CTXT en un fil de Twitter, ha afegit que "l'assetjament és un greu problema social que ha de ser erradicat". A més li ha retret que "acusar falsament d''assetjament' a algú que et passa un article que t'esmenta explícitament, no sols et degrada com a periodista sinó que és una falta de respecte per a les dones que sí que són assetjades".

L'economista també s'ha preguntat "si quan jo et cito a Twitter soc un assetjador, exactament què ets tu quan fas el mateix?". Talegón, per part seva, ha dit en un altre tuit que "sé perfectament el que és l'assetjament i l'assenyalament" i ha acusat l'economista de "pretendre pressionar per desprestigiar a algú i que li repercuteixi en el seu àmbit professional".

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#31 Kropotkin, Bic, 12/04/2022 - 13:29

Vaya dos figuras de los indepres... Jua, jua, jua,...

#30 electra, Barcelona, 12/04/2022 - 11:50

La Talegón icono, de què? Icono de res, una aprofitada quan el PSOE no li va donar cap càrrec va marxar, i a on podia fer carrera doncs a Catalunya dien que era indpendentista. Això és la Talegón. aqui som tant carallots que li fem cas!!!!!

#29 Un vallesà, a prop de BCN, 12/04/2022 - 10:11

No tinc RES en contra del Sr.Sala-i-Martín ni de la Sra.Talegón con tampoc dels "indepes" pacífics, no fanàtics.
Ara bé, ens venen temps molt, molt, molt foscos per a Catalunya, la resta d'Espanya i del món.
Si us plau, DEIXEM-NOS DE FANTASIES "INDEPES" I COMENCEM A ESTENDRE PONTS per fer fluir l'empreneduria, la indústria, etc.

#28 Vigatano, Vic, 12/04/2022 - 10:00

Una MILF y un caradura; qué puede salir mal?

#27 Un vallesà, a prop de BCN, 12/04/2022 - 08:52

El Sr. economista-independentista Sala-i-Martín ens podria donar si us plau la fòrmula per solucionar les conseqüències de l'encariment de l'alimentació que portarà 65 mil·lions de persones a la més i total pobresa?
Si la sap, digui-la.
I si no, menys fantasies "indepes" i FER COLZE AJUDANT als catalans que ho passen malament.