Publicitat
Comunicació · 30 d'Octubre de 2013. 11:35h.

Picabaralla entre les dues 'estrelles' de Cuatro

'Hermano Mayor' considera "molt mala persona" 'Frank de la Jungla'

Picabaralla entre les dues 'estrelles' de Cuatro

Cuesta i Aguado

Els presentadors de Cuatro, Pedro García-Aguado i Frank Cuesta, s'han discutit a Twitter per un comentari del primer sobre el programa del segon. García- Aguado i Cuesta són, probablement, els dos presentadors més mediàtics de la cadena. El primer presenta 'Hermano Mayor', on ha de tractar amb joves violents i tractar de reeducar-los. El segon protagonitza 'Natural Frank', després de l'èxit de Frank de la Jungla, on interactua amb tot tipus d'animals salvatges.

'Hermano Mayor' s'emet els divendres a continuació de Natural Frank, el que va provocar que Aguado escrivís a la xarxa social que "començarem quan Frank de la Jungla deixi de fer el ximple". El comentari no va fer gràcia a Cuesta, que va lamentar la "gran falta de respecte per part d'aquesta persona i de la cadena que consent aquestes coses".

Els seguidors de Cuesta van 'assetjar' llavors a Aguado, que li va retreure que el "llencés a les feres". "Gràcies Frank ets un tio gran i a més valent. Vas de cara!", va ironitzar. En un altre missatge, després esborrat, va afegir que "ets molt mala persona. Sense ni tan sols preguntar per què ho vaig posar, llances aquesta piulada. Per què? Ploramiques, que ets un ploraner!".

Cuesta, en un llarg escrit a Twitter, ha lamentat que "primer em diuen ximple i ara ploraner i molt mala persona. Jo crec que no he insultat ningú! En fi". En aquest sentit ha reiterat que la piulada inicial d'Aguado "em sembla una falta de respecte perquè si és un anònim, s'accepta i ja està, però quan fas un programa a la mateixa cadena, que va just darrere del programa a què es refereix amb fer el ximple, em sembla molt arriscat i poc cavallerós escriure alguna cosa així".

'Frank de la Jungla' ha afegit que "el penós és que molta gent ho interpreti com un duel d'audiència i això no té res a veure amb audiències, gelosia o egos... ja que òbviament en la televisió la violència, el sexe i la xafarderia serà sempre el que més audiència carregui i el seu programa estarà sempre per sobre del meu en aquest sentit. A part que a mi l'audiència tant me fa perquè sé que el meu programa es repetirà 200 vegades en 3 cadenes i al final és més rendible que qualsevol altre".

"Repeteixo, jo no he insultat, amenaçat ni menyspreat ningú! !Sóc el mateix paio que surt a la tele amb bestioles, tirant-se pets i dient 200 paraulotes per minut, però almenys no vaig per la vida menyspreant el treball d'altres, amenaçant i insultant. No necessito disculpes… el que necessito és que no pronunciï el meu nom, parli de mi o es dirigeixi a mi... amb això en tinc prou. No tinc temps per a aquestes coses", va sentenciar. Aguado, finalment, va optar per disculpar-se.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#3 Quesi, L´H, 31/10/2013 - 09:18

Pues el de la jungla habla como tal, ahora bien.....nunca le he visto faltar al respeto a nadie y parece amar los animales, la vida, algo en principio positivo.
Y por cierto.... no es catalán ?
Sembla un ataque de celos del pisicólogo de la pelotita.

#3.1 Ramon, Manresa, 31/10/2013 - 16:24

Frank es de León y Aguado de Madrid.

#2 silvia.bcn, barcelona, 30/10/2013 - 13:47

1 Marc tu eres el retrato perfecto del catalufo, somos el ombligo del mundo, somos los mas mejores,no nos respetan, bla,bla,bla,bla llorones!!!!

#2.1 Marc , Barcelona , 30/10/2013 - 15:04

"No s'admeten comentaris insultants, racistes" ..."catalufo" que es seyos d'e-noticies?
per cert silvia.bcn tu principalment ets una racista i mala gent

#1 MArc, bcn, 30/10/2013 - 12:23

El Cuesta és el retrat perfecte de l'espanyolot: agressiu, malparlat i xulesc. L'Aguado ha viscut molt més temps a Catalunya i com a mínim algu se li nota

#1.1 Jordi, Lleida, 30/10/2013 - 12:51

Personalment no he vist els tuits (ni ganes) pero pel que veig a l'article, tot i el paper que faci el frank al seu espai televisiu, en aquest cas l'he vist bastant més respectuós que n'Aguado. És simplement una opinió basant-me en l'article, així que ho remarco perquè potser m'equivoco.

#1.2 jaircinho domingues, bcn, 30/10/2013 - 13:09

¿xenofobo?

#1.3 Ramon, Manresa, 31/10/2013 - 16:29

MArc,pero tu has salido de Cataluña alguna vez?