Publicitat
Comunicació · 9 de Febrer de 2010. 10:15h.

Picabaralla entre un dirigent de CDC i el director de l'ACN

Gordillo sent "fàstic" de les opinions de Rubèn Novoa i aquest l'acusa de "no tenir la carrera acabada"

Picabaralla entre un dirigent de CDC i el director de l'ACN

Novoa, amb l'estelada, en un acte a favor d'Israel

El dirigent de CDC, Rubèn Novoa, que és membre del secretariat nacional de la Sectorial de Noves Tecnologies i Societat de la Informació del partit, s'ha manifestat al voltant de la detenció d'Ariadna Jové en el seu bloc i ha afirmat que "aquesta nena de papa que va a fer 'resistencia popular' o sigui actes terroristes a Israel podria començar a casa seva i cremar algun caixer de Caixa Tarragona".

Aquesta opinió ha provocat la rèplica del director de l'ACN, Saül Gordillo, que en el seu bloc lamenta que Novoa "no només fa aquesta gracieta desgraciada, sinó que, a sobre, amenaça amb un missatge directe". Gordillo retreu a Novoa que "celebris que una compatriota teva estigui detinguda il·legalment. I em fa fàstic que te n'enriguis mentre altres compatriotes teus i suposo que algun patriota pateix aquestes hores, i encara em repugna més que facis política en situacions humanes delicades, que faltis el respecte a la gent i que m'amenacis".

"És una vergonya que lluny de rectificar i demanar disculpes, diguis que el teu partit no et desautoritzarà. I què? Et desautoritzes tu solet cada dia", afirma el director de l'ACN.

Aquestes paraules han provocat la contrarèplica de Novoa -que també és membre fundador i vocal de l'Associació Catalana d'Amics d'Israel- que en un nou apunt al seu bloc considera que "la notícia no és el que Rubèn Novoa pugui dir de l'Ariadna Jové a Twitter. La notícia és com és possible que Saül Gordillo es faci passar per periodista i sigui director de l'Agència Catalana de Notícies sense tenir la carrera de Periodisme acabada. Aquesta és la notícia o de com ERC col·loca gent afecta malgrat no tenir els estudis necessaris a llocs estratègics per fer caceres de bruixes".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#39 josep, mataro, 12/02/2010 - 19:43

La gracieta la fet aquesta nena, i això pot afectar relacions diplomàtiques o tenir costos inútils. Com diu Raola que vagi amb minifaldilla a Aràbia, on la meva sogra va ésser apedregada per portar pantalons estrets.

#38 martina, barcelona, 12/02/2010 - 08:56

trobo irellevant que els militants d\'erc tinguin o no els estudis acabats mentre tenim un president del país que no té ni el batxillerat acabat i ofen el català quan obre la boca!!!!
NOVOA llegeixi la DUDH i els principis democràctics de la RF!!!

#37 martina, barcelona, 12/02/2010 - 08:52

vergonyós que un membre d'un partit polític defensi l'estat d'Israel i el seu apartheid contraa la població palestina. Més greu encara, que es manifesti obertament boig noi = nazi, racista... 10 punts per CDC!

#36 sulfuro sulfuro, Barcelona, 10/02/2010 - 19:14

Un estudio estadístico del uso de los términos en las noticias sobre los partidos nacionalistas catalanes revelaría que la palabra más usada en las últimas semanas es /picabaralla/
Palabra que me encanta y más si se aplica
a esta especial fauna.

#35 manel f. lópez, BCN, 10/02/2010 - 00:24

A ERc hi ha molt poca gent que tingui els estudis acabats, i molt pocs amb batxillerat... però això sí... tots endollats a la Genialitat...¡ i a viure del cuento....¡