Publicitat

Toni Soler bloqueja Bernat Dedéu i Enric Vila

Picabaralla indepe

El presentador de TV3, Toni Soler, ha bloquejat el filòsof Bernat Dedéu i el periodista Enric Vila a Twitter després d'una picabaralla a Twitter arran d'un comentari del productor audiovisual sobre el paper dels catalans presents a la gala dels premis Goya.

Soler va manifestar que "friso per veure com s'ho fan tots els catalans que agafin el micro avui als Goya per evitar el tema judici". Dedéu li va preguntar aleshores si "ara reparteixes carnets de valentia". "I tu, Soler, quines brometes faries sense la pagueta?", va afegir.

El productor audiovisual li va contestar que "faig les que em dóna la gana. I tu, a cal Conde pots dir el mateix?". Més tard, en un altre tuit va anunciar que "acabo de bloquejar dos Primaris il·lustres i no entenc com he trigat tant".

 Aleshores Bernat Dedéu va compartir una captura del compte de Twittter de Toni Soler, que ja l'havia bloquejat, i va dir: "Humorista, tolerant i de referència. Pobre ruc". "I sí, Toni, ruc, ruquet, rucota: a cal Conde dic el que em surt dels collons. Perquè si no fos així, no hi aniria, com sap perfectament qui em contractà. De res. Ruc. Toni. Hola? Ruc", va afegir al seu compte de Twitter.


Finalment, Vila li va preguntar si "de jove, vas militar a ERC o a CiU? "Recordes quina por tenies, de perdre el favor del Conde, abans de canviar de protector?" "Encara dec guardar l'entrevista en algun lloc. No m'imagino el Dedeu fent el mateix numeret que tu", va concloure.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#22 Pepón, Bcn, 05/02/2019 - 11:37

Una cosa es ser filósofo y otra licenciado en filosofía. El Dedéu este no creo que haya demostrado nada para llamarle filósofo. Al otro ya lo conocemos. Lleva décadas viviendo a lo grande a costa de nuestros impuestos.

#22.1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 05/02/2019 - 12:14

Perfectamente explicado. Es como los lamecul0s que llaman a Junki "historiador". Díganle mejor "licenciado (¿doctor?) en Historia", y gracias: como Junki salen cada año varios cientos de criaturas en España, con un A3 bajo el brazo que dice que ha acabado el grado en Historia. Sólo unos pocos de ellos llegarán a ser auténticos historiadores.

#22.2 Tabarnés puro, Barcino, 05/02/2019 - 14:48

De historiadores no sé, pero Cataluña está llena de "historietadores". Así nos va.

#21 Menjamela Grandi, Anapurna, 05/02/2019 - 08:03

Empieza a haber demasiados gallitos en el corral.

#18 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 04/02/2019 - 23:11

Empieza a salir a la luz la catadura moral de aquellos que han alentado el prusés vendiendo motos día sí y día también. este es el nivel. Y lo que nos espera.

#16 Escaramuix, Bratislava, 04/02/2019 - 22:03

Nivellàs... i un d’ells es fa dir filòsof, no ?

#16.1 Ramon, Terrassa, 05/02/2019 - 09:44

I l'altre, periodista.
Ni un pam de bo, tu.

#15 Tirant, Bcn, 04/02/2019 - 21:35

Soler és un fanàtic impresentable. No m'estranyaria que es dediqués en les seves estones lliures a elaborar llistes negres de mals catalans ...
Per cert, vivint sempre dels diners públics sense haver passat una oposició, un llepa-subvencions "Cum Laude" ...