Publicitat
Comunicació · 8 d'Octubre de 2021. 18:50h.

Piloteig a Laura Borràs a TV3

Més de set minuts elogiant la seva "mà de ferro"

El programa Tot es mou de TV3 ha dedicat quasi vuit minuts a elogiar la "mà de ferro" de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, que ha estat entrevistada aquest divendres durant uns vint-i-cinc minuts. El programa ha introduït l'entrevista amb el titular "la mà de ferro de Laura Borràs" i mostrant les crides a l'ordre que Borràs li va fer ahir al diputat de Vox Alberto Tarradas durant el ple.

La presentadora Helena García Melero ha dedicat la primera part de l'entrevista al "balanç" del més de mig any que va ser elegida presidenta i ha defensat que "em comporto amb imparcialitat, tracto tots els diputats i em solidaritzo amb tots per igual". "Vox té garantida la llibertat d'expressió, però tinc l'obligació de fer-los advertiments, correccions i combatre la victimització", ha afegit.

Després d'aquesta part de l'entrevista, Melero ha donat pas a la periodista Laura Catalan perquè mostrés "alguns dels moments en els quals Laura Borràs ha exercit amb mà de ferro el seu càrrec". Es dóna la circumstància que la presentadora va coincidir amb Borràs al míting de Carles Puigdemont a Perpinyà, Melero no estava cobrint l'acte.

Laura Catalan ha destacat que "el darrer capítol el vam viure ahir al Parlament" i ha mostrat els avisos de Borràs a Tarradas. També ha ofert altres episodis similars amb els diputats de Ciutadans, Nacho Martín Blanco i Carlos Carrizosa. A més, ha recordat la samarreta que va lluir la presidenta del Parlament amb una autocita seva: "I per quin article em demana la paraula?".

Posteriorment, ha assenyalat que "en algun d'aquests moments s'ha observat que s'agafava la paraula i es donava per suposat que hi havia un temps per poder tenir els seus minuts de glòria". Borràs ha explicat que es va estudiar el reglament i va descobrir que "no existeixen les qüestions d'ordre".

Finalment, Laura Borràs ha dit "hi ha expressions i hi ha insults que no es poden permetre". "Amb la situació que tenim ara, hem de ser extraordinàriament escrupolosos i no permetre aquestes faltes de respecte", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Ramonet, Tarragona, 09/10/2021 - 13:53

El 85% de les televisions que es veuen a Catalunya ignoren totalment Laura Borràs, Presidenta del Parlament de Catalunya. Algú ha d'informar als catalans, no ?

#25.1 Figueras, Figueras, 09/10/2021 - 14:50

L'altre 15% es dediquen a falsejar i incitar l'odi.

#25.2 Tabarnés puro, Barcino, 10/10/2021 - 10:05

Por supuesto. Es de sobras conocido que los catalanes no podríamos funcionar desconociendo qué es lo que hace la geganta del pí, cuyas hazañas son conocidas y admiradas en todo el orbe. Todas las cancillerías europeas escuchan atentamente sus palabras antes de tomar cualquier decisión.

#24 Pepe, Catetonia, 09/10/2021 - 10:51

Igualito que el NODO con Franco. Pero ahora todavía estamos peor.

#23 Masias , Mis posaderas , 09/10/2021 - 10:21

Una mano de hierro y unas bragas a juego

Pero parece ser que hay por ahí un Diputado del Parlament que se ha metido a cerrajero

#22 Cajonacona, Barcelona, 09/10/2021 - 09:30

Jajaja, mano de hierro dicen...añado, cabeza de chorlito y culo mesa camilla. La que viste de niña de primera comunion con la edad que tiene como buena tractoriana, quiere ser la Thatcher indepen? No tenia esa misma mano para el uso de fondos publicos, ahi repartia con mano blanda oi que si geganta del pi?

#21 Nyerro, L'Escala, 09/10/2021 - 09:30

Visca l'objectivitat de TV3...