El president de la CCMA es queixa de les crítiques dels diputats a l'organisme

Ploramiques

Albert Sáez, president de la CCMA

El president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Albert Sáez, es queixa en un article publicat al diari El País de les crítiques que alguns diputats realitzen respecte a TV3 i Catalunya Ràdio.

Al seu article, titulat "No disparin als pianistes!", Sáez afirma que "correspon, doncs, als parlamentaris la missió de marcar els límits de l'actuació dels mitjans públics com fan mensualment a la Cambra catalana. Però correspon a els professionals dels mitjans atendre aquestes demandes en funció de l'interès informatiu".

Parlant dels "parlamentaris", diu que "segueixen pensant que els mitjans públics continuen estant al servei i al dictat només de determinades ideologies", i sobre TV3 i Catalunya Ràdio, indica que "l'audiència i, sobretot, el prestigi social que tenen no es correspon -ni abans ni ara- amb les crítiques sovint histriòniques que reben al Parlament".

També assegura que "el malestar sistemàtic de certs col·lectius socials amb els mitjans públics no hauria de deixar indiferents als professionals pel fet d'expressar-se també políticament".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 pep, Barcelona, 14/01/2010 - 09:07

Jo no dubto de la independència dels professionals de TV3,del que dubto i molt és de la seva parcialitat.Són conceptes diferents.Si et passes 26 anys seleccionant gent per la seva ideologia.Ja pots ser molt independent però estarà esbiaixat.

#3 manolo, Barcelona, 14/01/2010 - 02:15

La censura de e-noticies ha tenido sus dificultades con mi comentario.A ver se trata de decir de forma criptica que los medios públicos no son la música de fondo(pianista) sino que son la herramienta usada para que algunas consigan sus fines(mamporrero)

#2 JORDI, CALAFELL, 14/01/2010 - 00:50

Avui a la radio han dit que aquest senyor de dia dorm, i de nit fa la migdiada.
Quina feinada fa, no?

#1 manolo, Barcelona, 13/01/2010 - 23:56

Con todos mis respetos pero es que a veces el "pianista" más que pianista es "mamporrero".Y parece ser que mamporrero del mismo semental durante 30 años.