Publicitat

El programa de sàtira política estrena la nova temporada

Poca broma amb Hitler

Fotograma del Polònia

El director de 'Polònia', Toni Soler, ja va advertir durant la presentació de la nova temporada de TV3 el passat dia 9 que introduirien figures de la política internacional com Hitler, Stalin, Chaves, per a ampliar la gamma de personatges.

Adolf Hitler (David Olivares) torna a ocupar Polònia 70 anys després de la primera invasió. Podrà en Toni Soler fer-lo fora? A més, Carod (Toni Albà) i Puigcercós (Cesc Casanovas) tenen problemes per donar suport al referèndum d'Arenys, i Joan Saura (Cesc Casanovas) decideix buscar-se un substitut. Mentrestant, el president Montilla (Sergi Mas) visita el TC per saber què passa amb l'Estatut.

El programa desvelarà com han estat les vacances de la família reial, avançarà com acabarà l'alcalde Hereu (David Olivares) amb la prostitució al carrer i presentarà en societat la nova mà dreta de Rajoy, María Dolores de Cospedal (Álex Palomo).

També visitaran “Polònia” Tomàs Molina (David Olivares), Francesc Mauri (Carlos Latre) i Miquel Calçada (Queco Novell), entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 cat, cat, 16/09/2009 - 23:40

Si Pablo, es como lo de Ansterdan por Amsterdam, Sabadel por Sabadell, Sex por Cesc, Ripol por Ripoll, etc. Para más INRI, la Real Academia de la lengua Española acepta \"cederón\" por \"Cd Rom\". Hay que echarle narices.

#1 Pablo, Valladolid, 16/09/2009 - 21:40

¿Hugo Rafael "Chaves" Frías?
Bueno.... es mejor que Jitler y Ztalin....