Publicitat
Comunicació · 23 de Juny de 2008. 11:35h.

Polèmica pels culebrots de TV3

Benet i Jornet replica el periodista Daniel Arasa

Polèmica pels culebrots de TV3

Benet i Jornet

El periodista Daniel Arasa, ex redactor en cap d'Europa Press a Catalunya, va qüestionar dimecres passat els culebrots de TV3 en un article en La Vanguardia, i els comparava a taurons i mosquits. "Que Cullell, Sáez, Terribas analitzin quins valors i conceptes de la societat i de la persona transmeten, per exemple, Ventdelplà, Zoo, El cor de la ciutat, i altres sèries. I que els promoguin en els seus propis fills. Estic segur que clouran que hi ha molta escombraria, encara que ben dosificada. a TV3 hi ha menys brutícia,però per això fa més mal", afirmava.

L'afirmació del periodista, proper a l'Opus, ha merescut aquest dilluns una contundent resposta de Javier Olivares i Josep M. Benet i Jornet, que l'acusen de "comportament injuriós i falaç" alhora que recorden que "no només hem mostrat amb normalitat els col·lectius de gais i lesbianes, sinó que fins i tot hem arribat a presentar unes noces homosexuals".

Els autors de la rèplica finalitzen amb l'opinió que "ens deixa freds que algú pugui pensar que persones, siguin quines siguin,mereixen ser exterminats com mosquits, metàfora d'una grolleria i d'una insensibilitat més pròpia d'un feixista (mètodes de pensament semblants van portar a Goebbels a fundar els camps d\'extermini) que d'un bon pare de família; de ser-ho sembla enorgullir-se vostè, senyor Arasa".

28 Comentaris

Publicitat
#28 Kropotkin, Vic, 24/06/2008 - 19:29

Es increible que cualquier parida que se le ocurra a alguien en Cataluña (culebrones, correllengua, omniums culturales varios, etc.) baste con revestiirla de catalanismo para que te subvencionen y vivas del cuento aunque hagas el ridiculo...

#27 Pccito, Abrera, 24/06/2008 - 18:25

Mucha chufla de los exquisitos intelectuales catalanes sobre los culebrones colombianos y venezolanos, pero bodrios localistas e infumables como "Ventdelplà" y similares dan vergüenza ajena. Un pudridero de nepotismo y amiguismo es lo que son.

#26 Lily, Barcelona, 24/06/2008 - 12:26

Tal vegada al Sr. Arasa no li molesta el tema COPE? Penso que aquest sí es vergonyós. Diferents persones de l'opus han estat nefastes en la meva vida. Els hi hauria de interessar veure en quina opulència viuen i mirar a les misèries del poble

#25 Marc, Barcelona, 24/06/2008 - 10:11

Es pot estar a favor dels matrimonis homosexuals, però alhora criticar les series de TV3: són pures escombraries "happyflowers" totalment allunyades de la realitat.

#24 J.R, Pals, 23/06/2008 - 18:28

Cap home de negocis m'ha superat en maldat.Algú pot tenir interès en veure per la tele sindicalistes ganduls i aprofitats,obrers lladregots, dones de fer feina i mestresses de casa llegit la Critica de la Raó Pura?El maniqueisme el va inventar l'esquerres