Publicitat
Comunicació · 31 d'Octubre de 2017. 22:25h.

‘Politico’ troba un “circ” la compareixença de Puigdemont

L’edició digital del setmanari parla de “caos i confusió” a Brussel·les

‘Politico’ troba un “circ” la compareixença de Puigdemont

Article de 'Politico'

L’edició digital del setmanari ‘Politico’ ha qualificat de “circ” la compareixença que aquest dimarts ha ofert el president de la Generalitat destituït, Carles Puigdemont, des del Club de Premsa Brussel·les. Sota el títol ‘El circ català de Puigdemont arriba a Brussel·les’, el periodista Ryan Heath ha afirmat que el “caos” i la “confusió” han pujat “a l’escenari”, i ha ressaltat que “més de 300 periodistes han esperat més d’una hora amuntegats en un espai dissenyat per a 80 persones” com si fos “un festival de musica”.

Heath ha assenyalat que l’expresident de la Generalitat segons l’Estat espanyol ha assenyalat que “no intentaria sol·licitar asil a Bèlgic”, perquè “potser el caos el va espantar”. “Amb Puigdemont assetjat per periodistes agressius de televisió i fotògrafs, els seus sis companys exministres fugitius van quedar gairebé oblidats en el caos: atrapats entre els fotògrafs i els periodistes de premsa escrita”, ha relatat el periodista.

Davant les dificultats de Puigdemont per arribar fins a l’escenari, ‘Politico’ ha explicat que “els periodistes van fer broma amb el fet que l'expresident català hauria de passar per sobre dels seus caps -a l'estil d'un concert de rock- per arribar al faristol”. A més, ha ressaltat que la roda de premsa ha començat amb retard: “mentre que alguns catalans poden estar preguntant-se si Puigdemont els havia abandonat, a les 12:40 els periodistes reunits van començar a preguntar-se el mateix”.

Ryan Heath també ha destacat que Puigdemont ha parlat en català, castellà, francès i anglès, però que “un periodista francòfon, descontent amb la qualitat del seu francès, va demanar-li: fes-ho en espanyol!”.

29 Comentaris

Publicitat
#28 Rogeli, Tornabous, 07/11/2017 - 00:04

Nos esta dejando a los catalanes como seres fananticos frikis e irresponsables

#27 Inventor de verbs, Brusseles, 01/11/2017 - 17:21

Si no vaig errat va pronunciar més d'un cop el verb "garantiser" que en francès no vol dir res. Moliere es va esgarrifar a la tomba.

#26 Josep Borrell, proper president de la Generalitat, Josep Borrell para Presidente Generalitat, 01/11/2017 - 14:59

Volem a Josep Borrell con a President de ka Generalitat. Pasalo. Passa-ho

#25 FARFARELLO, BARCELONA, 01/11/2017 - 12:35EL COCOLISO ES UN DESEQUILIBRADO, CON UN TRAUMA DE INFACIA CUANDO SEGUN PARECE IBA REPARTIENDO PAPELES DE "CATALÓNIA IS NOT SPAIN" ENTRE LOS TURISTAS. LA CAIDA DE MAS (3%) Y LA NECESIDAD DE LOS INDEPES DEL VOTO DE LA CUP PARA HACER REALIDAD SUS DELIRIOS, LO LLEVARON A LA PRESIDENCIA DE LA G, CUANDO LOS PROCEDENTE HUBIERA SIDO UN PSIQUIÁTRICO.

#24 Kropotkin, Vic, 01/11/2017 - 09:16

El mundo nos mira... Cataluña el circo mas caro del mundo y con más chupadores del bote... Oficial... Jua, jua, jua,....