Publicitat
Comunicació · 9 de Setembre de 2010. 10:00h.

"Polònia és com un orgasme"

Toni Soler celebra que hi hagi campanya electoral

"Polònia és com un orgasme"

Soler, amb Terribas, durant la presentació

La directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, ha destacat que TV3 comença la temporada 2010-11 sent líder d’audiència, però que “no és tant important el fet que és líder, sinó com és lider”: “amb programes clau per al servei públic”.

Sobre la programació de la nova temporada, Terribas ha afirmat que “si hi dediquem recursos públics, tenim l’obligació de dir als ciutadans en què els gastem”, i que la graella de TVC “no esquiva les responsabilitats”. La directora també ha recordat que TVC aposta decididament per la fórmula de finançament mixt, amb “una mirada responsable sobre la publicitat”.

Pel que fa als informatius de TV3, líders i referència a Catalunya, Ramon Pellicer –conductor del TN Vespre– ha explicat que, davant la intensa agenda política d’aquesta tardor, els informatius de TV3 mantindran “intacta” la seva forma, clau del seu èxit, i seguiran fent esforços de “pluralitat”.

Aquesta tardor electoral també serà intensa a “Polònia”, l’espai de sàtira política dirigit per Toni Soler. “Per 'Polònia', una campanya electoral és com un orgasme”, ha sentenciat Soler. Mònica Terribas ha afirmat que TVC aposta per “un entreteniment que busca la diversió”, però que dóna sentit a la feina de servei públic i que “no fa que la gent deixi de reflexionar” ni “s’adotzeni davant la televisió”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Francesc, Cornellà, 11/09/2010 - 11:56

On aneu a parar! La TV3 (com diu aquesta que de Vic no ha vist ni el fuet) "només" la veuen un 11% dels catalans i fan programes pobres, endogàmics i fets pels mateixos. No com el Gran Hermano, Operación Triumfo, Tomate, Sé lo que Hicisteis...

#11 Anna de Vic, Vic, 09/09/2010 - 17:40

Com ens agrada que TV3 sigui tan endogamica.
Ja sabem que nomes la veu el 11%. I que ens costa un ull a cada catala.
Pero, es tan nostra! Pellicer, terribas, Oms, Soler...
Sempre els mateixos, parlan del mateix a les mateixes personas.
Encara que siguem d'ERC a casa veiem la tele espanyola.

#10 Mariona Rius González de las Heras, Barcelona, 09/09/2010 - 13:24

Pocos y escasamente placenteros orgasmos habrá tenido este Soler si afirma que una campaña electoral ES como un orgasmo. Que vida más triste.

#9 Agustí, Manresa, 09/09/2010 - 13:13

Reconec que el programa em fa riure, però penso que s´hauria de prohibir en campanya electoral. Vivim en un país de gent inculta que es deixa influenciar massa per aquests personatges i als socialistes sempre els deixen bé. Molts polítics són més coneguts pel polònia que per res més

#8 Belen Esteban, Vent del Pla, 09/09/2010 - 13:00

I el Salvame Deluxe què és?