Publicitat
Comunicació · 8 d'Octubre de 2009. 13:04h.

'Polònia' fica al mateix sac líders democràtics i dictadors

El programa fa un 'Gran Hermano' amb Obama, Merkel i Sarkozy, i Ahmanideyad i Kim Jong-il

'Polònia' fica al mateix sac líders democràtics i dictadors

Els Sarkozy, Kim Jong-il, Ahmadineyad, Merkel i Obama del 'Polònia'

Polònia estrena en el capítol d'aquest divendres un concurs, a l'estil de Gran Hermano, on pretén trobar el millor líder del panorama mundial. Els primers concursants a entrar en aquesta casa fictícia són el líder nord-americà Barack Obama, l'alemanya Angela Merkel i el francès Nicolas Sarkozy, els quals competiran també amb els dictadors d'Iran i Corea del Nord, Mahmud Ahmanideyad i Kim Jong-il, respectivament, per assolir el premi final, el títol de Gran líder. La convivència d'aquests líders polítics tindrà continuïtat durant algunes setmanes.

Gags sobre el cas Gürtel, el Palau de la Música i Zapatero, també tindran cabuda al nou episodi de sàtira política de TV3, dirigit per Toni Soler.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Josep, Esplugues, 09/10/2009 - 11:44

Polònia qui t\'ha vist i qui et veu. Dels informes res, de l\'afer Puigcercos-Carod res. És que heu rebut ordres?

#6 Josep, Sabadell, 09/10/2009 - 10:44

La veritat és que, darrerament, Polònia ratlla una mica, la veritat. Jo gairebe no m'ho miro. Això per no dir res de la condescendència amb que tracten segons qui... Sembla que la idea s'ha esgotat.

#5 amn, Gràcia, BCN, 08/10/2009 - 22:21

El que és incendiari, com comenta en Ramón, el plagi dels Monty Python. El gag surt al show del Hollywood Bowl. Polonia només és basura reciclada. Infumable.

#4 Vicent, Vendrell, 08/10/2009 - 19:58

El títol de l article ... una mica incendiari no? buscant 3 potes al gat?

#3 Ramon, Barcelona, 08/10/2009 - 17:13

No, l'Orwell. MP va fer un gag d'un concurs on competien dictadors d'uniforme, la imatge era clavada a la de la foto. L'Eric Idle feia preguntes: "What kind of struggle is the fight of classes?". Mao respon: "A political struggle?". "Yeeees!".