Publicitat
Comunicació · 15 de Febrer de 2019. 13:30h.

'Polònia' tracta Ciutadans com "l'extrema dreta ideal"

La formació denuncia que el programa de Toni Soler fa "apologia de l'odi"

El programa Polònia  de TV3 ha fet un sketch sobre un servei que ajuda als votants de Ciutadans, PP i Vox a trobar "el teu extrema dreta ideal". "Has dubtat mai a quin partit reaccionari votar? T'has fixat la quantitat de partits que hi ha per a una mateixa ideologia? Si no vols passar-te hores i hores buscant un partit a mida, Trifacho t'ho posa fàcil perquè trobis la teva extrema dreta ideal", diu l'actor que protagonitza el gag.

"Trifacho compara per tu centenars de promeses electorals dels partits més reaccionaris d'Espanya revisant debats, manifestacions, bronques de carrer i fins i tot pintades a seus d'associacions independentistes", afegeix mentre es veuen imatges amb lemes contra la immigració i contra Catalunya.

"Només has d'entrar a Trifacho.es. Escriu el col·lectiu que més odies -'catalanes, immigrants, homosexuals i mujeres'-, posa la data en què vols que sigui expulsat i dóna-li a cercar. Així de simple. Fins a un skin pot fer-lo servir". "Té tres criteris de recerca per encaixar amb les teves inquietuds: selecciona la condemna mínima que posaries als independentistes, selecciona els immigrants que més por et donen o filtra pels insults a Twitter d'altres usuaris", remarca.

El diputada de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, ja ha reaccionat contra el gag en la comissió de control de la CCMA i ha denunciat que es relaciona al partit amb actituds "racistes, homòfones i anticatalanes". "A més d'un milió de catalans se'ls relacionava amb el reacismo, l'homofòbia i la anticatalanitat", ha reblat el portaveu taronja, que ha acusat el productor del programa Toni Soler de fer "apologia de l'odi".

La presidenta de la CCMA, Núria Llorach, ha defensat el programa i ha manifestat que el programa "aplica l'humor a tots els grups polítics". "He quedat sorpresa que no siguem capaços de riure'ns de nosaltres mateixos", ha sentenciat.  El director de TV3, Vicent Sanchis, ha retret a Ciutadans que "volen explicar a la productora com s'ha de fer l'humor". "Poden acabar com a guinistes d'humor", ha sentenciat.

Soler ja va equiparar Ciutadans amb l'extrema dreta en un gag del programa Està Passant sobre el suport de Fes-te Sentir a Pau Casado. Al programa que presenta, Toni Soler també va insinuar que Albert Rivera consumeix drogues.

El productor del Polònia, Toni Soler, al programa Està Passant
Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#23 Decebut, bcn (tbn), 16/03/2019 - 10:43

No funciona. Faltan los amigos de la Lega Nord y del Vlaams Belang.

#22 Javieritu, Palma de Mallorca, 16/02/2019 - 12:46

Es una buena iniciativa, pero no lo necesito. Tengo muy claro que voy a votar a Vox. Para que se les quiten de golpe las ganas de hacer bromitas.

#21 Lobisome, BCN, 15/02/2019 - 21:18

Cada vez que hablan de C´s se les ve la patita... C´s, el partido más votado por los catalanes en las últimas autonómicas, es un partido de extrema derecha? Somos entonces los catalanes de extrema derecha? Para nada! La solución es fácil. Ningún catalán "de veritat" vota a C´s... Votar C´s y ser catalán no es compatible. Es sencillísimo.

#20 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 15/02/2019 - 19:29

Qué gracia. los del Separatonia diciendo que ciutadans son la extrema derecha ideal, cuando ellos (votantes de la ultradereecha separatista) son la extrema derecha real. La sartén acusando al cazo de suciedad, para mear y no echar gota.

#19 Pan con tomate y jamón Ibérico, Amb el separatisme res a dialogar , 15/02/2019 - 19:17

'Polònia' veu Ciutadans com "l'extrema dreta ideal"

En la Alemania Nazi "Der Stürmer" hacía el mismo trabajo que aquí hace el Polónia... el catalanismo no es nada original, ¿para cuando otro desfile de antorchas...?

#19.1 Veciana, Barcelona, 15/02/2019 - 20:15

El 10 de septiembre de hace unos años-antes del 9N- desfilaron delante de mi casa con antorchas y tambores.No es coña. Cortaron la calle delante de la Guardia Urbana y los coches se tenían que esperar parados.