Publicitat
Comunicació · 10 de Gener de 2013. 17:51h.

‘Polseres’ ens farà plorar

La segona temporada de la sèrie serà "la més dura", segons Albert Espinosa

‘Polseres’ ens farà plorar

Els protagonistes s'abracen emocionats

"La segona temporada serà la més dura”, ha advertit aquest dijous de preestrena, Albert Espinosa, l’ideòleg i guionista de la sèrie d’èxit Polseres Vermelles. Dilluns d’estrena a TV3, però avui s’ha estès la catifa vermella a l’Auditori per a alguns convidats i per a la premsa.

Alguns dels presents al vestíbul de l’Auditori s’han emocionat després de veure la projecció de set minuts de resum de la segona temporada. Els actors protagonistes han acabat el visionat abraçats i també entre llàgrimes.

Espinosa ha explicat a la premsa que la segona temporada, per ser aquella que “explica la malaltia i que decideix si els malalts continuen o llencen la tovallola”, “serà la més dura”.

El president de Filmax, Julio Fernández, que coprodueix la sèrie juntament amb TV3, ha explicat “l’interès global” que ha despertat. La telenovel·la s’ha exportat a Europa i Amèrica.

Les dues primeres temporades ja s’han venut a una televisió nacional, Antena3, i a altres mitjans internacionals com la televisió Azteca de Mèxic o el canal públic de Finlàndia.

El director i productor nord-americà, Steven Spielberg, també n’ha comprat els drets per emetre una versió als EUA. “Està buscant les finestres d’anunciants adequades”, ha dit Espinosa, per justificar el retard del director d’ET per difondre-la.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 la mare qu'et a parit, cat, 11/01/2013 - 18:00

a mi el q'em fa plorar son els politics de merda que tenim en aquet pais de merda