Publicitat

El TN assegura que són "líders en qualitat, credibilitat i imparcialitat"

Postveritats a TV3

El Telenotícies vespre d'aquest dissabte va dedicar una peça informativa de més de sis minuts per abordar que TV3 va ser la cadena "líder" durant les campanades de Cap d'Any i que lidera les audiències durant 11 anys consecutius. La presentadora Cristina Riba, en la introducció de la notícia, va destacar també que els Telenotícies de la cadena "són líders en qualitat, credibilitat i imparcialitat".

"Unes campanades que tanquen un any amb TV3 liderant les audiències amb una quota anual del 14,6%. Aquesta casa es converteix així en la primera televisió que aconsegueix ser al capdavant 11 anys seguits a Catalunya i sens dubte els Telenotícies tenen molt a veure amb aquests resultats excel·lents" comença la conductora de l'espai, recalcant que "TV3 es consolida com a referent informatiu".

La periodista apunta que "els Telenotícies dupliquen l'audiència dels informatius d'altres cadenes" i assegura que "també són líders en qualitat, credibilitat i imparcialitat". Seguidament, l'informatiu emet unes declaracions de l'adjunt a la direcció de TV3, Sígfrid Gras, afirmant que "la gent ens busca i la gent ens creu, i això és el que dóna més importància als serveis informatius".

sigfriedo.jpg

"En un any de pandèmia estar informat és una necessitat i per això les audiències dels informatius han estat de rècord, unes xifres que van acompanyades també pel lideratge dels Telenotícies en credibilitat i imparcialitat" insisteixen en la notícia.

El cap d'informatius de TV3, David Bassa, també apareix a la peça informativa assegurant que "som referents claríssims" i que "aquest 2020 ho hem petat". "Tant el 324 com el 324.cat no han parat de créixer i som líders destacats en els canals temàtics com en les principals xarxes socials" apunta Bassa.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#27 Quim Coll Oms, Barcelona, 04/01/2021 - 17:41

Es probable. TV3, 3/24 y Esport3 son los canales que emiten en catalán, mientras el resto TV1, la 2, Antena 3. Telecinco y un montón mas lo hacen en castellano. Es muy probable que el 14% como dicen sigan estos canales en catalán, mientras el resto 86% se reparte entre los demás. No digo que no, pero si miramos el porcentaje tampoco es tanto.

#26 Ric ric, Riudoms, 04/01/2021 - 14:25

Es divertit veure el encabronament dels colons i lerrouxistes respecte tv3 quant tot-hom sap que els liders en audiencia i credibilitat es aquest panflet de e.noticies faltaria mes.

#26.1 Decebut, bcn (tbn), 04/01/2021 - 17:00

Si en comptes de desqualificar et paressis a pensar en el que t'estan dient, potser te n'adonaries de l'ensarronada i no riuries tant, ric ric

#25 Carles Ortí, Barcelona, 04/01/2021 - 10:32

El problema no es TV3, sinó una societat que assisteix indiferent davant una televisió pública convertida en cau del fonamentalisme i fanatisme més paorós. Algun dia caldrà demanar responsabilitats a tota aquesta colla de professionals (o pseudo) que van permetre complaguts aquest espectacle.

#24 Ojotuerto, Calafell.TAB, 04/01/2021 - 03:46

En las residencias de Gent Gran de la Generalitar, ven TV3 cada vez màs.... Lo dicho, si el censo va genial y habrá que poner observadores internacionales para vigilar el 11 x 1 ...

#23 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 03/01/2021 - 23:26

I també tenen els programes d'humor més divertits, els millors documentals i sèries d'investigació periodística, els millors programes de debat, les millors sèries de dibuixos animats i els millors programes de música flamenca!!

És la millor televisió independentista que hi ha a Catalunya!!

Quanta dignitat televisiva!!