Comunicació · 22 de Setembre de 2011. 17:23h.

PP i CiU voten a favor de controlar els informatius de TVE

El representant nacionalista, Josep Manuel Silva, que és periodista, hi dóna suport

PP i CiU voten a favor de controlar els informatius de TVE

Josep Manuel Silva, en un acte amb Rajoy

El representant de CiU al consell d'administració de Ràdio Televisió Espanyola (RTVE), Josep Manuel Silva, va votar a favor de permetre els consellers d'aquest òrgan entrar al programa que utilitzen els periodistes mentre escriuen les informacions abans que s'emetin per la ràdio o la televisió. Els membres del PP també hi van votar a favor, mentre que els del PSOE, d'ERC i CCOO es van abstenir, i els d'IU i UGT ho van fer en contra.

Fonts properes a Silva han assegurat que el periodista va demanar "ajornar" la mesura però que "no van voler" els seus promotors. Aquestes mateixes fonts han assegurat que el vot de Silva "no era decisiu", però han admès que es va "equivocar" i ha demanat que "rectifiquin" l'acord. Aquesta rectificació es produirà aquest divendres en una reunió d'urgència del consell d'administració de RTVE.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 manel torres piqué, barcelona, 24/09/2011 - 07:09

Crec que es vol censurar tot el que sigui "noticia politicament incorrecta". Hem de recordar o preguntar a algú el perque Carles Francino va deixar TV3, i si no em falla la memoria la guerra contra ell es va iniciar duran el regnat de ciu i aquests continuen igual volen controlar el que es diu.

#5 PeredePalau, Palau-solità i Plegamans, 23/09/2011 - 20:20

Aquest mitjà em comença a semblar tendenciós, perquè les coses com siguin, abstenir-se vol dir que no estàs a favor, però tampoc estàs en contra, és allò de "quien calla, otorga".

#4 ramon, barcelona-c, 23/09/2011 - 00:45

Tenim uns polítics tan dolents , no serà tot el pais igual ??? Potser hi ha una causa, en aquest país ,Catalunya, ningú es responsable del que fa.Sembla que la societat no vulgui entendre que ja no som una autarquía i que si volem estar al mon necessitem intel.ligencia i decisió i si no acasa

#2 prou, barcelona, 22/09/2011 - 20:25

Fins quan els hem d'aguantar?. Quan costa al pressupost de l'Estat aquest òrgan? Quant han cobrat de dietes per la reunió en la que es va produir la votació?. No tenen aturador.

#1 Esther, Vilafranca del Penedès, 22/09/2011 - 17:30

Crec q, malauradament, no sabien ben bé què votaven.. també penso que el que han votat no té massa a veure amb el que ha sortit publicat.. però falta dir que el representant proposat per ERC no hiha anat i ha delegat el vot... Però no 'pot dir a qui' ! res més a dir.