Publicitat
Comunicació · 25 de Juliol de 2013. 17:31h.

"Preferiria ser andalusa que catalana"

Gemma Galdon assegura que a Catalunya "liderem en retallades, destrucció d'autònoms i de Pimes"

"Preferiria ser andalusa que catalana"

Galdón, durant el programa

Gemma Galdon, ha assegurat que "preferiria ser andalusa que catalana". En una tertúlia a Intereconomía ha aplaudit la gestió del govern andalús mentre que ha criticat que a Catalunya "liderem en retallades, destrucció d'autònoms i de Pimes" .

"Miro coses que han passat a Andalusia i tant de bo jo fos andalusa. A Andalusia es defensa la gent desnonada i a Catalunya es promou que la facin fora més ràpid", ha comentat.

Galdon ha seguit dient que "a Andalusia fan compres centralitzades de medicaments perquè els diners de la sanitat no vagi tot a les farmacèutiques sinó que vagin també a pagar sous i equipaments públics i a Catalunya ens tanquen escoles i hospitals constantment".

"A Catalunya liderem en retallades, en destrucció d'autònoms i en destrucció de PIMES i a Andalusia tenen un govern que deu ser per la pressió d'IU, perquè tenen un sindicat pressionant, però actualment jo preferiria ser andalusa que ser catalana", ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

104 Comentaris

Publicitat
#73 Faetón, Canfanga, 28/07/2013 - 16:22


Esta mujer se limita a poner en evidencia un hecho esencial: la gestión económica de la Generalitat ha sido nefasta, y la única forma que tienen de taparlo es apelar al nacionalismo. De este modo, los miembros de la Generalitat mantienen sus privilegios a costa de la ceguera de sus votantes.

#72 Francisco Javier, Boston, 27/07/2013 - 00:29

Toda una representación de la paranoia colectiva de cierto tipo de gente: Una señorita catalana, dice en Cataluña que preferiría ser de otro lugar, y la culpa la tiene la gente de ese otro lugar... Esto es muy grande...

#71 tucidides, lo bages, 26/07/2013 - 19:37

Galdon, un coeficient intel.lectual elevat,i disposar de molt temps pot comportar problemes.Jo et recomanaria un parell de situacions que t´ajudarien a pal.liar les teves ânsies:
1 fes-te autònoma i monta una pime on paguis nòmines i impostos cada més,
2 seguidament,tingues una bessonada...

#70 Ivan el terrible, Sant Cugat del Vallés, 26/07/2013 - 18:20

Aixó s'arregla facilment!. A Sevilla falta gent. I tots contents!.

#68 Godot, Barcelona, 26/07/2013 - 16:26

Doncs ella és un producte d'allò més català: el hippy-esnob desconfiat amb el catalanisme.