Publicitat
Comunicació · 14 d'Octubre de 2015. 16:52h.

Pregunten a Cebrián per la independència

El president de Prisa diu que "no crec" que Catalunya sigui independent

Pregunten a Cebrián per la independència

Cebrián, durant l'acte

El president executiu del Grupo Prisa, Juan Luis Cebrián, ha assegurat aquest dimecres que “no crec” que Catalunya acabi sent un estat independent. Així ho ha afirmat en resposta a un dels assistents del Fòrum de la Comunicació, organitzat pel CAC.

D’altra banda, Cebrián ha anunciat que el seu grup està estudiant la possibilitat de posar en marxa una ràdio que emeti exclusivament en català les 24 hores del dia. Segons ha dit, aquesta iniciativa, que només està en fase d’estudi, s’afegiria a d’altres en favor de la llengua catalana, com ara l’edició des de fa un any del portal d’El País en català o la publicació de llibres de text en català.

El dirigent de Prisa ha fet aquestes declaracions durant la ponència “El futur de la televisió de pagament i els continguts premium”. Al respecte, ha explicat que ja no es pot parlar de televisió de pagament, sinó de distribució de senyals i de quant està disposat a pagar la persona usuària per rebre-les.

“És per això que el contingut és bàsic, perquè la gent només està disposada a pagar quan rep alguna cosa que li interessa”, ha argumentat abans de lamentar que el concurs d’adjudicació de diverses llicències de televisió en obert ha servit “per reforçar un duopoli, i per afavorir l’Església catòlica i no altra i per afavorir un equip de futbol i no altre”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#7 BEJOTA, bcn, 16/10/2015 - 17:49

N.B. CAL RECORDAR QUE LES 40 EMPRESES MÉS IMPORTANTS DEL QUEBEC VAN MARXAR CAP LA RESTA DEL CANADÁ.COMPTA ,PERQUE EL QUEBEC I CATALUNYA SÓN MOLT SEMBLATS:7 MILIONS AL QUEBEC ,7 MILIONS CATALUNYA :CAP L'OEST 30 MILIONS AL CANADÁ I 40 MILIONS CAP L'OEST DE LLEIDA.LES EMPRESES HO TENEN CLAR

#6 PERE, lleida, 14/10/2015 - 21:06

Paraula de Deu. Ja està be home , estas acabat i ara vols opinar de algo que no tens ni indea.
CATALUNYA SERÀ INDEPENDENT MOLT AVIAT I EN DISFRUTARAN ELS NOSTRES FILLS I NETS...

#5 jaume, bcn, 14/10/2015 - 20:04

Lo que diga este sujeto no sirve.....es un masover servil......la sede de prisa es del hijo de Pujol. que la ha comprado con el 3 percent.....y encima no paga el alquiler¡¡¡¡¡¡ mal payes y mal masover.

#4 BEJOTA, BCN, 14/10/2015 - 18:33

Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat

Hi va votar un 37%.
La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30% .

N.B.hi VA HAVER UN TRACTE QUE NO INCLUIA LA GENERLITAT.

#3 sr Pepito, Lérida, 14/10/2015 - 17:55

Y con qué dinero va a montar esa radio . Todo el mundo sabe que Prisa es una empresa quebrada, y que si no fuera por el apoyo del gobierno ya hubiera cerrado.