Publicitat
Comunicació · 14 d'Octubre de 2020. 16:57h.

Premi de consolació per a Terribas

TV3 li contracta un programa amb Jordi Basté per 1,3 milions després de deixar Catalunya Ràdio

Premi de consolació per a Terribas

TV3 emetrà un programa presentat per Jordi Basté i Mònica Terribas que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha comprat a la productora Arena Sport Media SLU per 1,35 milions d'euros.

El contracte consta a la web de transparència de la CCMA com a "encàrrec de producció audiovisual" amb el nom de Nexes i preveu una durada de vuit mesos. El document porta data del 29 de juliol, dotze dies després que Terribas anunciés que no presentaria El matí de Catalunya Ràdio d'aquesta temporada.

Aquest programa és un dels 34 projectes audiovisuals que se sufragaran amb els 6 milions d'euros que el Departament de Cultura va destinar a la Corpo amb l'objectiu de fomentar "obres audiovisuals i cinematogràfiques catalanes de nova creació.La diputada del PSC, Beatriz Silva, ha anunciat a Twitter que han presentat preguntes per "saber com es justifica aquesta despesa i per què s'ha prioritzat aquesta producció". També denuncia que aquest programa i un altre de Mediapro sumen "la meitat de l'aportació extraordinària de 6 milions d'euros".

Finalment, Silva exposa que "en un context en què es necessiten recursos per qüestions urgents (salut, educació, serveis socials), no s'explica que TV3 no racionalitzi les seves despeses i rebi contínues aportacions". "Té un pressupost que la converteixen en una de les televisions més cares d'Europa", denuncia.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 Alondra, Barcelona, 16/10/2020 - 12:13

Un premi de 1,5 milió, CARAMBA, MENUDA LOTERIA. El regim premia esplendidament" amb diners publics, clar

#19 A., Barcelona, 15/10/2020 - 09:58

Són del nostres i s'ho mereixen tot. Aquest és l'style South Denmark. Encara recordo Terribas dient que "el catalans portem 300 anys fent l'idiota" (pel 1714). No senyora, els catalans portem 30 anys no 300 fent l'idiota per aguantar paràsits llepasubvens com vosté.

#18 electra, Barcelona, 15/10/2020 - 08:56

Els diners del COVID serveixen per a contentar als galifardeus de la Terribes i el Bastè?. Als metges ni un duro més, si estant esgotats doncs perque estudiaven medicina, oi?. Que la gent es mor doncs que es mori. Déu meu, i tornarant a guanyar......

#17 Marcial, Santa Coloma, 15/10/2020 - 08:48

Pero vamos a ver, Terribas no es hija d´en Jaume, fundador de convergencia? Pues obviamente nos toca apoquinarle de por vida, que como todos sabemos esa tierra es nada de reyes pero muy de señores feudales.

https://germinansgerminabit.blogspot.com/2013/10/monica-la-filla-den-jaume.html

#16 Masias , Mis posaderas , 15/10/2020 - 08:04

Piénsese que como “ Ell mon ens mira “ estos programas tienen una expectación mundial y luego se venden a la CNN, BBC, Fox, Netflix .... y al final salen rentables.