Publicitat
Comunicació · 28 d'Agost de 2020. 09:46h.

Premi per a Jair Domínguez

Coopresentarà "un programa d'humor" a Catalunya Ràdio

Premi per a Jair Domínguez

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha avançat les novetats de la graella per a la nova temporada de la ràdio pública i ha anunciat que Jair Domínguez, fins ara coopresentador de l'Està Passant de TV3 amb Toni Soler, presentarà "El búnquer" amb l'humorista Peyu. El programa s'emetrà a partir de les 22 hores i durarà una hora.

Gordillo ha dit que "és una aposta atrevida, que Catalunya Ràdio l'havia de fer i la fa amb moltes ganes", amb la idea de "captar públic jove i nou en aquella franja". "És un programa d'humor, fent en un lloc molt especial, ha afegit en una entrevista a Catalunya Ràdio.

El màxim responsable de la ràdio pública ha explicat que es farà en unes condicions que permetran que sigui enregistrat amb vídeo i, per tant, la gent podrà escoltar i veure aquest programa". "Per tant, molta gent aquest programa el consumeix l'endemà a través de les plataformes digitals", ha afegit.

Gordillo ha manifestat que "amb la nova temporada culminem el projecte de renovació que va iniciar la nova direcció el gener del 2016 i que tenia l’objectiu de promoure una nova manera de consumir els continguts radiofònics”.

Sobre la nova temporada d'El matí de Catalunya Ràdio, amb Laura Rosel al capdavant; el director de la ràdio ha dit que el nou equip “jove, renovat i dinàmic és el reflex d’una nova generació, amb una periodista que coneix molt bé el mitjà”. “Tenen el llistó molt alt, però són desacomplexats i tenen total llibertat i tots els recursos a l’abast per innovar el servei públic, un repte apassionant”, ha afegit.gordi.jpg
A banda del programa de Jair Domíngez i l'humorista Peyu, també estrenen Adolescents XL, que s'emetrà a partir de les 23 hores, i és, segons Saül Gordillo, una “aposta valenta adreçada al públic jove, una generació que no ho té gens fàcil”.

El director de Catalunya Ràdio també ha detallat que s'avança una hora l’inici de La nit dels ignorants, amb Xavier Solà, atenent “a una demanda recurrent que ens feien els oients del programa temporada rere temporada”.

Finalment, ha anunciat nous podcasts, que arribaran a l’octubre: "El segrest", 25 capítols per viure el segrest de la farmacèutica d’Olot, i "Ja m’entens", una programa sobre el col·lectiu LTGBI.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Mur, Barecelona, 30/08/2020 - 00:24

El charnego tiene que demostrar ser más catalán que nadie........y con la clase, catadura y miseria moral que suele acompañar al personaje renegado tipo.......

#14 Purria lazi, Mollerussa, 28/08/2020 - 15:14

Si vius a Catalunya i no el parles, o bé ets tontet o bé mala persona"
- Jairo Domingues, estrellado de TV3

¿¿A alguien le extraña que Messi se largue???

#13 Traduccions, Girona, 28/08/2020 - 14:56

Aqui qualsevol indepe de socarrel es tradueix el nom i congnom com li passa pels collons. Aixó de Jair deu ser l'equivalent a Jairo, (i presume) i de Dominguez aviat en surtirà Domenech o "Dominc" per que aquesta trepa no tenen aturador quan es tracta de fer el ridícul.

#12 Malhumor, Barcelona, 28/08/2020 - 13:31

D'humor? De quatre "exhabruptos torticeros" en diuen humor els indepes, ni ironia ni sätira ni gràcia, sinó fós pel procés, alguns farien molts badalls. Humor: Buefuente, Berto, Els Oscars, Capri, Gila......

#11 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 28/08/2020 - 13:17

Es evidente que Jair Domínguez es quien más méritos ha hecho para ser promocionado, de acuerdo con los planteamientos ideológicos del CAC.