Publicitat
Comunicació · 30 de Juliol de 2021. 14:36h.

Premi per a Jair Domínguez

TV3 està preparant la tercera temporada de Bricoheroes

Premi per a Jair Domínguez

La presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el director de TV3, Vicent Sanchis, han desvinculat la retirada de 'Bricoheroes' de TV3 dels continguts del programa i han anunciat que la cadena ja prepara la tercera temporada del programa que presenten Jair Domínguez i Peyu perquè "ens està funcionant molt bé amb públic jove, que és el que buscàvem".

Sanchis ha reconegut que el van retirar de la programació "perquè no complia una sèrie de preceptes publicitaris i el CAC ens ho ha demanat". "S'està preparant la tercera temporada i, per tant, no cometrem aquest presumpte error que el CAC ha detectat i el programa continuarà".

El màxim responsable ha explicat que "és un programa concebut per a YouTube i el vam passar per la TDT, en què les circumstàncies són diferents", però ha negat que s'hagi retirat el programa per algunes expressions. "És humor, ironia, paròdia... És un programa transgressor i el que s'hi diu no es pot treure de context", ha defensat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 30/07/2021 - 20:42

És un heroi nacional!!

Quanta dignitat!!

#2 Lobisome, BCN, 30/07/2021 - 16:11

Ya está dicho. Estas dos liendres hacen su trabajo A LA PERFECCIÓN. Para eso les dieron el programa. Otra cosa es que se llenen los bolsillos y dejen fuera a otros. Eso ya no es tolerable. A casa nostra tenemos que robar todos, desde el MH Jordi Pujol hasta el último mindundi. Y sino, cap a casa... (I es que fora, al món real, fa molt de fred...)