Publicitat
Comunicació · 26 d'Agost de 2015. 11:27h.

Premi per a Karmele Marchante

Catalunya Ràdio fitxa la periodista de Tortosa després de la seva 'conversió' a l'independentisme

Premi per a Karmele Marchante

Karmenle Marchante, en un acte de l'ANC

La periodista Karmele Marchante serà un dels fitxatges que incorporarà Catalunya Ràdio en la seva nova temporada que arrenca dilluns que ve. Més concretament ho farà com a col·laboradora del nou programa que presentarà Sílvia Cóppulo a la nova franja de 12 a 14 hores després d'abandonar el cap de setmana a l'emissora pública.

Karmele Marchante, segons una informació d'Economía Digital que ella ha compartit a twitter, tindrà dues col·laboracions setmanals en el nou magazine de sobretaula de Catalunya Ràdio.

La tertuliana, de moment, segueix treballant i vivint a Madrid el que obligarà a que les seves intervencions es realitzen des dels estudis que la cadena pública té a la capital d'Espanya, sense que se sàpiga encara si la periodista té intenció de tornar i establir la seva residència a Catalunya.

La tertuliana de Sálvame a Telecinco ha protagonitzat recentment un vídeo de l'ANC On es Mostra oberta a la independència de Catalunya amb frases dóna suport "la desobediència civil si no se'ns dóna el que demanem" i també ha participat en un acte de l'Assemblea.

Publicitat
Publicitat

67 Comentaris

Publicitat
#56 Joan Josep, la Sénia, 27/08/2015 - 12:24

Tortosina, combel pare Apeles!!!!

#55 Papaluna, Barcelona, 27/08/2015 - 11:33

Esto no está pasando. No es posible tanta estulticia concentrada en tan pocas personas. Que la p... radio pública catalana contrate a esta tarada es un síntoma inequívoco de la decadencia en la que se ha caído. No hay dignidad, honor ni grandeza. El nacionalismo secesionista lo corrompe todo.

#54 Ccc, Bcn, 26/08/2015 - 22:30

Felicitats! Bona feina! Karma

#53 Pere, Banyoles, 26/08/2015 - 22:12

El separatisme és cada cop més cutre. El proper repatriat qui serà? El senyor Barragán?

#53.1 TimbalerDelBruch, Bruch, 27/08/2015 - 19:30

Tinc entés que Aramis Fuster està passant les de Caïn. Només li calen un parell de declaracions indepes i li faran un foradet, potser com "astrologa nacional de la república". Una altra "estructura d'estat" en la que potser, ves per on, no hi han pensat (encara).

#52 Pa amb tomàquet i pernil ibèric , Un de l'Empordà , 26/08/2015 - 21:02

Això està clar, els capos del circ amplien l'elenc d'artistes. Amb una dominatrix, dues monges posseïdes, una actriu porno, la troupe de l'Homs, Rull, Turull, Cucurull i tutti quanti. Doncs no hi havia prou, calia una lluminària mediàtica, la gran Karmele Marchante!!