Publicitat
Comunicació · 19 d'Agost de 2008. 09:42h.

Premien Puyal pel "compromís amb els Països Catalans"

El periodista, acompanyat de Bassas i Terribas, fa una crida a "lluitar pel país"

Premien Puyal pel "compromís amb els Països Catalans"

Puyal, durant l'homenatge

La Universitat Catalana d’Estiu (UCE) ha retut homenatge al periodista Joaquim Maria Puyal, qui ha fet un "crit al compromís individual" pel bé de Catalunya. La UCE també li ha atorgat el Premi Canigó, que distingeix "les persones més compromeses amb els Països Catalans".

Joaquim Maria Puyal ha agraït l’homenatge als responsables de la Universitat Catalana d’Estiu i en el seu discurs s’ha mostrat preocupat per la funció pública que han de fer els mitjans públics en un futur. En aquest punt, el comunicador ha demanat a tothom "el compromís per lluitar pel país": “vull acabar aquestes paraules fent un crit al compromís individual. Si fallen les estructures, si fallen els mitjans, si fallen els administradors, si falla el país i no fallem nosaltres potser no fallarà el país, perquè al final depèn de nosaltres".

En l’acte hi han assistit unes 300 persones, entre les quals companys i amics del periodista com el professor Sebastià Serrano, la directora de TV3, Mònica Terribas, i l’exdirector d’“El matí de Catalunya Ràdio”, Antoni Bassas. Precisament ha sigut Bassas qui en la seva intervenció ha destacat la professionalitat i la independència respecte als poders polítics que, segons ell, sempre ha definit Joaquim Maria Puyal.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 ciutadà ppcc, Prada, 31/08/2008 - 13:24

Un acte emotiu, potent, autèntic, intens, deliciós, frapant...

#17 Fran, Llinars, 22/08/2008 - 00:56

Quins paisos son aquests?el pancatalanisme te una imaginacio de nasos.

#16 Miguel-Angel, Gavà, 20/08/2008 - 09:38

En época de Al Capone había que tener padrinos, y hoy lo más importante en cualquier profesión es arrimarse a la sombra del poder para recojer los frutos.
A pero...¿también hay que ser un buen profesional? no... basta con "tener amigos".

#15 Carlos, alicante, 20/08/2008 - 00:42

Cúanto tiempo os durará y subvencionará la Generalidad Catalana esa fantasía e inventada de los PP.CC., si miraraís la historia de cómo fué y no de como quisiésemos que hubiera sido.

#14 Pa amb tomáquet, Barcelona, Espanya, 19/08/2008 - 21:27

a aquest Joan qui li obliga a estar a Espanya? en nom de qui parla? qui es creu que és?