Publicitat
Comunicació · 15 d'Octubre de 2019. 10:44h.

Presentadors de TV3 anuncien que reincidiran

Quim Masferrer i Empar Moliner participen en una campanya a favor de la desobediència

Òmnium Cultural ha posat en marxa una campanya d'autoinculpacions l'endemà de la condemna a nou anys de presó per al president de l'entitat, Jordi Cuixart i demana que "contra la sentència, reincidència".

Al vídeo hi apareixen estrelles de TV3 com Quim Masferrer i Empar Moliner, l'experiodista de la televisió pública Martí Anglada i altres personalitats del món cultural com Bel Olid, Oriol Broggi o Arcadi Oliveres, que afirmen: "Si ells són culpables, nosaltres també", "Reincidim perquè som demòcrates" i "Ho tornarem a fer".

Per sumar-se a la campanya #JoMinculpo, la web de l’entitat facilita un formulari per presentar al jutjat, així com un calendari d’autoinculpacions per saber quin dia i a quin lloc s’ha de portar. "Ens inculpem pels mateixos càrrecs a què condemnen els nostres líders socials i polítics. Omplim els jutjats de tot Catalunya d’autoinculpacions", reclama l'entitat independentista.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#24 Quimet, Barcelona, 17/10/2019 - 00:29

Lo primero: cerrar tv3. Es pura propaganda independentista.

#23 Roberto, Tarragna, 16/10/2019 - 15:01

La moliner es más fea k un tiro mierda, a k se puede dedicar semejante fe..

#21 Mazinger, BcN, 16/10/2019 - 10:36

Unas buenas multas, embargo de sueldos y se les pasa la tontería. Ya sabemos que son gente capaz hasta de meterse un puño en el culo por 5 minutos de gloria.

#20 Víctor, Barcelona, 16/10/2019 - 07:40

Simplemente ridículo! Nos os dados cuenta del ridículo tan grande que estudia haciendo los independentistas? Las leyes son para todos y si defendeis esto mañana cualquiera para defender que no es delito robar a otr@, violar a otr@ o apresar a cualquiera basándose en sus propias razonamientos, como hacéis vosotros hoy. Que queréis ser Venezuela?

#19 yomi, llanodr, 15/10/2019 - 22:46

Quien financie campañas llamando a la desobediencia civil debe ser denunciada y puesta a disposición judicial, mejor directamente ilegalizada. Se llame "odium" o quien sea.