Publicitat
Comunicació · 12 d'Abril de 2016. 18:33h.

Primera ‘patata calenta’ per a la nova presidenta de la CCMA

El PPC demana que s’”assumeixin responsabilitats” per cremar en directe un exemplar de la Constitució

Primera ‘patata calenta’ per a la nova presidenta de la CCMA

Núria Llorach, a la dreta de la imatge

El portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha acusat TV3 d’”actuar de manera menyspreable, demostrant una baixesa moral indecent”, després que l’escriptora Empar Moliner hagi cremat un exemplar de la Constitució al programa ‘Els Matins’. "Cremar una Constitució en una televisió pública és insultant, contrari a la pluralitat que se li suposa al mateix mitjà de comunicació i al respecte que el nostre país mereix”, ha denunciat Millo.

En aquest sentit, el portaveu del PPC ha assegurat que “és imprescindible que el director de TV3, Jaume Peral, i la presidenta de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCMA), Núria Llorach, donin una explicació pública i assumeixin responsabilitats”. "TV3 repeteix l'argumentari propagandístic del Govern que utilitza la pobresa dels que pateixen marginació social per fer 'politiqueria’ barata a favor de la independència”, ha reblat.

"El causant de tots els mals és el Govern d'Espanya, segons ells, i aquesta és la seva gran excusa, s'inventen conflictes competencials per convertir-los en la tapadora de la seva incapacitat per gestionar les pròpies competències que ens vénen donades per l'Estatut”, ha dit Millo.

El dirigents dels ‘populars’ ha remarcat, en aquest sentit, que “ningú explica per què el Govern de la Generalitat no ha dotat de fons ni desplega la Llei 24/2015 de Mesures urgents per afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica aprovada el mes de juliol pel Parlament”. “la hipocresia resulta obscena”, ha sentenciat.

Finalment, Millo ha considerat que TV3 “es dedica a generar odi i confrontació entre els mateixos catalans”, malgrat ser “una televisió pública” que “paguem entre tots”. 

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Neferu., Barcelona, 12/04/2016 - 19:02

Las fuerzas del orden han de actuar de oficio arrestando a esta individua y como muy bien ha dicho Pluja hay que cerrar para siempre esta cadena que alienta el antiespañolismo

#4.1 Ramon Almirall Erliso, Barcelona, 12/04/2016 - 21:26

Al que hay que encerrar es aTI intolerante.

#3 Angelito, barcelona, 12/04/2016 - 18:49

¿Pluralidad que se le supone a la televisión pública en Cataluña? Millo, Millo.. que te has pasado varios pueblos, aunque sólo sea suponiendo.

#2 Jordi B. R, , L'H, 12/04/2016 - 18:39

No està bé el que ha fet però tampoc és per a tant, si el TC no es fiqués on no li demanen no passarien aquestes coses.

#1 BEJOTA, BCN, 12/04/2016 - 18:38

El baile de empresas entre Barcelona y Madrid persiste. A lo largo de esta semana, un total de 23 sociedades han cambiado su domicilio social de la Ciudad Condal a la capital española.elEconomista.

N.B. EL 91% VOTÁ LA CONST. A CAT.