Publicitat
Comunicació · 8 de Març de 2010. 12:19h.

Primers acomiadaments a l'Avui després de la venda a El Punt

L'empresa també planeja deixar la seu al carrer Enric Granados i traslladar-se al Raval

Primers acomiadaments a l'Avui després de la venda a El Punt

Protesta laboral de treballadors de l'Avui en una foto d'arxiu

L'empresa editora d'El Punt es va comprometre després de la compra de l'Avui a no fer l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que tenia previst l'empresa quan els accionistes majoritaris eren Godó i Lara. Però han començat a fer acomiadaments individuals per a reduir la plantilla: de moment quatre persones del departament de publicitat -tres comercials i una administrativa- a més del cap de màrqueting i una 'controller', segons ha sabut e-notícies.

Les retallades poden afectar també a l'edició digital, que dirigeix encara Salvador Cot. Els nous propietaris van decidir només publicar comentaris amb noms i cognoms, però això ha provocat també un descens de l'audiència després que haguessin assolit la primera posició, fins i tot per sobre de Vilaweb.

L'empresa té intenció també d'abandonar la seu de l'Avui al barceloní carrer Enric Granados i traslladar-la a la nova redacció d'El Punt al barri del Raval per l'elevat cost del lloguer. Però la decisió implicarà previsiblement els primers acomiadaments a la redacció perquè el local no pot encabir dues redaccions alhora.

L'empresa editora també ha expressat que no estan d’acord amb els comptes formulats pels antics propietaris, Godó i Planeta, ni amb el tancament a novembre 2009. El Punt va comprar l'Avui per només 300.000 euros a pagar en cinc anys, però ha convocat també una ampliació de capital per 'dirigir' l'operació.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 espoliat2, cat, 09/03/2010 - 18:00

ecspañol: Primer apren educació i després t'informes i si saps llegir veuràs que els diaris que reben més subvencions son els escrits en ecspañol, com El Periódico i la Vanguardia

#2 espoliat, cat, 09/03/2010 - 17:34

ecspanyol: jo hi la meva familia llegim l'avui i evidenmet som mes educats, cults, nets, i honrats que tu, ten ena mentalita de P-3, no dones per a mes, per enls teus sou aixi. pobrets. quina llastima fas.

#1 Espanyol, BCN, 09/03/2010 - 00:27

Que cierre ya el Avui de los collons

No lo leen ni los de terra lliure y sus hermanitos de ERC

Es un periodico-panfleto subvencionado por la mafia nacionalista

Adios Avui!!

Ya no seguirás excretando veneno!!