Publicitat
Comunicació · 15 de Gener de 2009. 19:01h.

Prisa no aconsegueix vendre Digital +

El grup assegura que té el suport dels bancs

Prisa no aconsegueix vendre Digital +

El president de la comissió executiva de Prisa, Juan Luis Cebrián

Prisa ha informat que les ofertes rebudes per Digital + no complien els requisits establerts pel grup de comunicació, assegurant que els bancs del crèdit pont estan "plenament informats de la situació". El grup de comunicació ha aclarit en un comunicat que davant "dels rumors que tracten d'alterar la transparència del mercat", l'empresa no ha tingut ofertes "que compleixin els requisits del procés establert per Prisa, d'acord amb els bancs [que actuen com] agents [en l'operació] HSBC i Morgan Stanley".

La companyia ha afegit que els bancs "estan plenament informats de la situació", i donen "tot el seu suport als plans de l'empresa, que garanteixen l'estabilitat financera de la mateixa i la seva capacitat de creixement." Abans de difondre el comunicat, un portaveu de Prisa ha assegurat que la venda de Digital + "no és forçada" a causa de la situació econòmica del grup, amb un crèdit sindicat que finalitza el març, per la qual cosa no malvendrà" la seva televisió de pagament a un preu per sota de la xifra fixada pel grup.

El mateix portaveu ha insistit que l'empresa no necessita vendre per sota del seu preu els seus actius, i compta amb altres possibilitats per fer front el pròxim 31 de març al pagament dels 1.950 milions d'euros del primer venciment del deute adquirit.

Entre aquestes mesures alternatives, el grup de comunicació preveu una recapitalització de la companyia, com va assenyalar el president de la comissió executiva, Juan Luis Cebrián, o una nova negociació amb els bancs, que "ja han mostrat el seu suport" a l'empresa.

El passat 19 de desembre, el conseller delegat de Telefónica, Julio Linares, va afirmar que les negociacions sobre la possible compra de Digital +, junt amb el grup francès Vivendi, estaven en una situació "molt preliminar". Va afegir que "s'anunciarà en el moment que s'arribi a un acord. Del preu en aquest moment no hi ha res de res. Estem en una situació molt preliminar".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Hug, Begur, 15/01/2009 - 20:52

Qui pot ser el boig que compri un canal de TV quan hi han desenes de canals gratis en temps de crisi? Qui no ha rebut una trucada de Canal plus?

#2 Hug, Begur, 15/01/2009 - 20:51

Mir aquina pena que fan!!

#1 Kropotkin, Vic, 15/01/2009 - 20:22

Cebrián: Mira que sois ignorantes. Si quereis colocar Canal solo teneis que catalanizarlo y que os lo compre el conseller Strasser (el de Casablanca de Llobregat). Si es que los armani-socialistas nunca aprendereis... Que pardillos...