Publicitat
Comunicació · 7 d'Agost de 2009. 19:56h.

Prisa trenca amb Mediapro

Anuncia que "continuarà explorant noves oportunitats de negoci amb altres operadors de televisió"

Prisa trenca amb Mediapro

Juan Luis Cebrián (esquerra) i Jaume Roures, màxims executius de Prisa i Mediapro, respectivament

El primer grup espanyol de mitjans de comunicació, Prisa, ha anunciat aquest divendres la ruptura de les negociacions amb Mediapro per fusionar els seus negocis audiovisuals. "Ha quedat sense efecte el compromís d'exclusivitat que ambdues parts van acordar per mantenir negociacions", ha afirmat Prisa en un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors.

Prisa ha indicat que "continuarà explorant noves oportunitats de negocis amb altres operadors de televisió". Ambdós grups de comunicació han protagonitzat en els darrers anys una guerra pels drets de transmissió dels partits de la lliga de futbol que van resoldre al juny.

El benefici net de Prisa va caure el 2008 més d'un 50%, a causa del cost creixent del seu deute i a la reducció dels seus ingressos publicitaris per la crisi econòmica, la qual cosa va provocar que el seu deute global ascendís a prop de 5.000 milions d'euros. A començaments d'any, el Govern espanyol va facilitar les fusions entre cadenes de televisió, i des de llavors es van multiplicar els contactes al respecte.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Joan, Tarragona, 08/08/2009 - 12:35

Sí, per això la Generalitat de CiU els hi va donar un munt de llicències comarcals de ràdio digital, quan es pensaven que el DAB seria tot un èxit....

#2 Josep-Empordà, Palafrugell, 08/08/2009 - 10:12

Guerra oberta en els mèdia afins al PSOE. Aviat Prisa començará a treure draps bruts...i començará pel tripartit PSOEmontillista. El montillisme és el puntal de Mediapró.

#1 aa, bc, 07/08/2009 - 20:37

Prisa és el primer grup espanyol.
Mediapro també es espanyol. Viva Ecspaññña