Comunicació · 21 de Gener de 2014. 14:08h.

Prohibides les emissions de Catalunya Ràdio al País Valencià

Homs: "només els falta prohibir internet"

Prohibides les emissions de Catalunya Ràdio al País Valencià

Imatge dels estudis de Catalunya Ràdio

El Ministeri d'Indústria força a apagar les emissions de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació al País Valencià, segons ha informat Acció Cultural del País Valencià (ACPV).

Aquesta organització, que té en propietat els repetidors ha anunciat que es veu obligada a tancar les emissions ja que el ministeri els ha amenaçat amb una multa d'un milió d'euros.

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat al respecte que aquesta pressió del Govern espanyol "és un atac a la llengua catalana". "Només els falta prohibir internet", ha lamentat.

"Al final no puc passar per alt pensar que és un atac a la llengua catalana", ha insistit  abans de dir que no es creu les argumentacions legals. "Ho trobo molt greu", ha manifestat Homs, segons el qual "el Govern farà el que calgui que estigui al seu abast".

Publicitat
Publicitat

138 Comentaris

Publicitat
#85 José Manuel, Calafell, 23/01/2014 - 19:31

Després de totes les retallades que s'estàn fent a departaments importantíssims que hi fan... Per què no privatitzen TV3 i tots els mitjans d'informació, ja que prioritzen l'independentisme i fan veure al mon sencer que tots els catalans tenim aquesta imatge quan realment no es veritat?

#84 BEJOTA, BCN, 22/01/2014 - 14:56

I DE RADIO INTERECONOMIA ,QUÈ ? I D'UTILITZAR L'ABAT DE MONTSERAT PER FER FORA DE LA COPE A LOSANTO I VIDAL ,QUÈ ?
A CATALUNYA , N'HI HAN DE SENTIMENTS ,PERÒ LLIBERTAT I DIGNITAT ,NO GAIRA.

#83 Miq, Valéncia, 22/01/2014 - 14:18

Excelent notícia.

Mai mos fareu catalans.

#81 Jonajo, bcn, 22/01/2014 - 12:42

Els Comunidad Valenciana han votat majoria absoluta PP, tenen el que han volgut. El problema és a Catalunya que el PP es un partit residual i vol imposar la seva politica anti-catalana des de Madrid, tribunal constitucional, etc. Cuando veas las barbas de tu vecino cortar pon las tuyas a remojar

#80 Barcelonino, Barcelona, 22/01/2014 - 12:02

Yo lo que no entiendo es que ningún empresario valenciano haya montado una emisora en esta lengua o catalán, con la demanda que parece haber debería forrarse.
Ahora en serio: ¿qué se siente, cierraemisoras y deniegalicencias catalanistas?