Publicitat
Comunicació · 14 de Novembre de 2021. 19:40h.

Prohibit preguntar el sou de Rahola

El FAQS suspèn el 'cara a cara' perquè no li preguntin el que cobra

Prohibit preguntar el sou de Rahola

 

El programa FAQS, de TV3, ha suspès aquest dissabte la secció en què Pilar Rahola debatia cada setmana amb un interlocutor, després del 'cara a cara' de la setmana passada amb el politòleg Nacho Corredor.

Una decisió que arriba després que el periodista i advocat Josep Manuel Silva preguntés, dos programes enrere, a Rahola els seus honoraris per intervenir al FAQS, durant el cara a cara. Rahola no va voler contestar i va acusar Josep Manuel Silva de jugar brut. Fet que podria haver provocat l'eliminació d'aquesta secció, tal com informa el Triangle.

En comptes del 'cara a cara' habitual, aquest dissabte Rahola va intervenir al programa durant quasi vint minuts per criticar les 'clavegueres' de l'Estat, acompanyada del col•laborador Quico Sallés.

 

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 pepe, andorra, 16/11/2021 - 13:14

no se quien es esta señora ni me importa lo mas minimo, lo q si me preocupa es q esta señora acabe recibiendo dinero de todos. El resto, es q no me interesa ni quiero saber nada. ¿Esta no fue la q metio los supermercados en los mercados de Barcelona? ¿Le pagaron mucho por eso bajo cuerda o es ahora q esta recibiendo el pago de forma legal?

#13 bejota, bcn, 15/11/2021 - 16:55

EL PROBLEMA DE CATALUNYA ES QUE HI HAN MOLTES RAHOLA , FORCADELL, DE GISPERT ,FERRUSOLA, BORRAS ,ETC. CAUSA DE FRUSTRACIÓN Y VIOLENCIA.
"El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet"N.B. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F

#12 La Mare Superiora, Cayman Islands, 15/11/2021 - 15:07

El que passa és que a la pobra Pili li fa vergonya admetre que no té ni cinc,com nosaltres! Quina falta de caritat cristiana que teniu alguns!

#11 Alfonso, Badalona, 15/11/2021 - 11:52

Tranquilos todos. Cuando gobierne el PP y VOX esa pregunta ya se la hará la agencia tributaria. Seguro que luego la contesta.

#10 Jep dels Estanys, Manres, 15/11/2021 - 10:41

La Rahola és el totem de certa classe de polítics, la seva guia. Ella els diu si voleu viure 100 anys cobrant i no treballant copieu el meu exemple: criticar, insultar, demagògia (portaré el meu fill a l'estranger perquè el sistema propi és nefast) i, sempre, apostaré pel qui em pagui més: ERC, PI, CIU, JUNTS... un exemple de coherència catal