Publicitat
Comunicació · 9 de Gener de 2013. 17:30h.

Proper ERO a ComRàdio

El conseller delegat de la Xarxa adverteix que "les estructures les haurem de reduir"

Proper ERO a ComRàdio

La presentació de la nova temporada s'ha acabat amb un vermut

El conseller delegat de la Xarxa, Francesc Pena, ha advertit en la presentació de la nova temporada de la Xal que "les estructures les haurem de reduir" en una velada al·lusió al proper ERO a ComRàdio, del qual es parla des de fa mesos.

Pena ha fet aquestes declaracions en una sala plena de gom a gom a l'espai de la biblioteca Francesc Bonnemaison, a Barcelona, on ha tingut lloc l'acte sota la presidència del president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí.

Pena -un home de la confiança del conseller de Presidència, Francesc Homs- ha afegit que "si treballem un al costat de l'altre segur que ens en sortim". "Tots patim el que estem patint", ha subratllat en al·lusió a la crisi econòmica.

La Xal és el nou nom de la Xarxa de Televisions Locals i ComRàdio que ha passat d'estar a l'òrbita del PSC a la de CiU -i del PPC- després de les darreres eleccions municipals perquè depèn de la Diputació de Barcelona.

El conseller delegat ha fet també una crida davant els assistents "a canviar la manera de treballar" i a "abandonar les pors històriques". "És el moment que hem de treballar els uns al costat dels altres", tot i que ha advertit que "tot no podrà continuar igual".

El secretari general de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí, ha valorat per la seva banda la "racionalització de les estructures públiques de comunicació" perquè això permet no duplicar serveis i perquè deixa enrere anteriors "situacions d'encapsulament institucional en què totes les institucions havien de fer de tot".

Pena, en primer terme, durant la presentació de la Xal

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#12 Pau, Bcn, 10/01/2013 - 19:23

Tenéis una forma de hacer periodismo en e-noticies muy peculiar. Si el recorte que decís se queda el 1% por debajo de lo que la ley establece como Ere?... Bonita especulación.

Por otro lado, la nueva empresa integra a trabajadores que vienen de COM Ràdio, XAL y Antena local, no sólo de Comràdio.

#11 Pere Pagès, CATALONIA IS MOLT DIFERENT, 10/01/2013 - 08:38

ERO´S A TOT ARREU MENYS A TV3, LA TELE DEL GOVERN NO ES TOCA!! NI LA SEVA GENT, ÉS CLAR... QUINA VERGONYA DE PLÍTICS!

#10 Jona, Barcelona, 10/01/2013 - 08:17

Fer interpretacions d'aquesta frase és parcial i, per tant, incomplet i interessat. Ahir es va presentar un projecte més ampli on es passa protagonisme a mitjans locals per crear xarxa i fer productes periodístics. Uns productes que altres, a base de comunicats i el que diuen altres mitjans, no fan.

#10.1 Àcrata, Badalona, 10/01/2013 - 20:19

Per donar protagonisme als mitjans locals, haurien de tancar COMRàdio, perquè ha desvirtuat l'objectiu originari de les ràdios local (informar-te del que passa en el teu entorn més immediat) per convertir-les en una cadena més que, malgrat que visquis al Pirineu, t'informa del trànsit a Barcelona.

#9 Magda, Terrassa, 09/01/2013 - 21:46

Mira quina foto més bonica, sembla un d'aquests berenars-sopars que fan per el públic que va al programa de les productores privades de TV3, i que sempre s'acaben menjant els "treballadors" de la casa abans que arribi la gent.

#8 Xevier, Girona, 09/01/2013 - 19:48

O tanquen Com Ràdio o Catalunya Ràdio. Ja n'hi ha prou en dilapidar diner públic en emissores que no són rendibles i que paguem entre tots.