Publicitat
Comunicació · 12 de Març de 2010. 15:50h.

PSC i Esquerra carreguen contra La Vanguardia

Consideren "una intoxicació" un reportatge sobre TV3

PSC i Esquerra carreguen contra La Vanguardia

El director de La Vanguardia, José Antich, amb el secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, en una foto d'arxiu

El reportatge a dues planes que va publicar La Vanguardia el passat dia 7 -en el que es qüestionava si TV3 és sostenible- ha encès totes les alarmes en els partits del govern, que han aprofitat la comissió de control de la CCMA per carregar contra el diari. El portaveu d'ERC, Carmel Mòdol, ha reconegut que l'esmentat reportatge "em va indignar" i ha assegurat que al grupo Godó "s'obliden que TV3 i Catalunya Ràdio són líders en informatius".

El diputat d'ERC ha insistit que "em vaig espantar" i ha considerat que La Vanguardia va donar una imatge "d'un sistema públic que és un atracament a mà armada". "Era un article trampa", ha reiterat.

A les crítiques d'Esquerra s'hi ha sumat també el PSC. El diputat Daniel Font ha afirmat que "el reportatge de la realitat de TV3 a La Vanguardia no té res a veure amb el que coneixem en aquesta cambra" i que "estem en un cas d'intoxicació. "Aquest mitjà fa un liberalisme de quita i pon", ha destacat.

En plena crisi de la premsa de paper, La Vanguardia va publicar el reportatge -juntament amb una editorial i un article l'endemà de Javier de Godó- amb la intenció que TV3 segueixi els passos de TVE de suprimir la publicitat. La supressió podria afavorir TD8, la televisió privada del grup, que no ha aconseguit mai ser rendible.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 kiri, cerdanyola, 13/03/2010 - 12:10

es pot saber qui és la vanguadria per predicar sobre què ha de fer un altre mitjà de comunicació? volen que elimini la publicitat per acabar amb tvc i tenir menys competència? la vanguardia encara és hora que es disculpi x donar suport al franquisme..

#8 Perlas, Barcelona, 12/03/2010 - 18:26

ahora critican? No hace mucho felicitaban al mismo periodico por la editorial conjunta en contra del TC, algo que sólo pasa en paises dictatoriales y totalitarios. Mamma mia que mal han invertido las subvenciones!Vanguardia que te quedas sin dineritos!!

#7 Ramon, Barcelona, 12/03/2010 - 17:30

Els sociates la caguen tant, però tant, i tan constantment, que no es poden permetre que ningú deixi de llepar-los el cul.

#6 Olga, Barcelona, 12/03/2010 - 17:13

Estan completament desencaixats, no tenen arguments per tirar davant i no s'adonen que estan fen el ridícul més espantós tan personal com políticament, el poble estem fars de circ el que necessitem es pa i d'això no s'en parla.

#5 Francesc, Girona, 12/03/2010 - 16:58

Perque no s'obliga al grup Godó a complir amb les condicions de la concesió dels 4 canals de TDT que se li van concedir??? Com pot ser que a hores d'ara 8TV segueixi emetent majoritàriament en castellà???